Žena JARAC: Jedina dama horoskopa koje se muškarci plaše!

Izvor: Svet plus, 16.Avg.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena JARAC: Jedina dama horoskopa koje se muškarci plaše!

Žena JARAC je tipicni primer da postoje žene koje bas uvek čine sve za one do kojih im je stalo. Kada bi bilo više ovakvih žena ovaj bi svet bio lepše mesto za zivot. Imajući na umu da je žena jarac veoma snažna nije ni ćudo sto je uspešna na svim planovima. Jedina dama horoskopa koje se muškarci plaše!

Žena Jarac ne samo da uvek uspe da ostvari na polju ljubavi jer čini sve da muškarac kraj ne bude srećan već uspe i da bude poslovna žena koja je jaka i sposobna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i koja ni od koga ne zavisi.

Ovoj je ženi veoma vazna činjenica da ima nekog kome može da veruje. No, ona je sama po sebi jedan od najboljih prijatelja kakve možete imati.

Osoba je koja ume da cuva tajnu, koja ume da razume čak i ono što niko drugi ne bi.

Žena Jarac će stati  uz vas i pokušaće da vam nadomesti svu ljubav i pažnju koju vam niko drugi nije dao. No, moramo da naglasimo da je kod žene rodjene u ovom znaku odanost broj  jedan.

Ako nekome ne može da veruje onda toj osobi neće sigurno dati da bude deo njenog  života. Što je jos važnije od svega, žena jarac itekako ume da skupi snagu i da okrene leđa i ode.

Na sve je spremna kada voli ali je na sve spremna i kada shvati da je neko ne ceni. Radije će biti  sama nego kraj pogrešnih ljudi i to je njen životni moto.

Žena rodjena u znaku jarca, može da dobije sve što želi i treba da bude svima za primer. Naročito onima koji misle da je nesto nemoguće jer ona je primer da ima žena koje su najjače onda kada ih najviše boli.

Ova dama se smatra nekim ko je iskren!

Kada voli onda je to ljubav do ludila ali isto tako ako prestane da voli u stanju je da tu osobu precrta za sva vremena.

Reči  jednog jarca itekako umeju i znaju da zabole ali on ipak nikada ne odustaje od istine ma koliko da ta istina bila bolna. To isto očekuje i od onih do kojih mu je stalo.

Da mu kažu surovu istinu ma koliko da će mu to unistiti veru i snagu… jer osoba rodjena u ovom znaku uvek zeli da zna na čemu je...

Za nju ne postoje lažne nade!

Žena jarac ume da bude tu kada niko nije. Da vas nasmeje ali isto tako i da bude najbolji partner na svetu. Takođe, žena rođena u znaku jarca je najbolja ljubavnica i to muškarac koji je imao priliku da doživi pamtim do kraja života.

Niko se ne može meriti sa njom pre svega jer ona ima stav!

Nije greška reći da se ova dama ponaša tako da je se nekad muškarci plaše. Ukratko rečeno, ona ima gard. Onaj koji privlaci ali i odbija, sve zavisi od situacije. U  ljubavi ova žena daje sve od sebe sve dok je ta osoba toga vredna. U suprotnom zauvek odlazi. I ne postoji šansa da se vrati.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.