Zavodite ga svuda i uvek: Uz pomoć ovih trikova osvojite osobu koja je Škorpija u horoskopu

Izvor: BKTV News, 28.Sep.2018, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavodite ga svuda i uvek: Uz pomoć ovih trikova osvojite osobu koja je Škorpija u horoskopu

Bacili ste oko na Škorpiju? Evo kako da je osvojite!

Kao i većina vodenih znakova, Škorpije su veoma ambiciozne, i da biste ih osvojili, moraćete da pokažete da gajite slične ambicije, kada se radi o karijeri. Međutim ono što morate znati kada pokušavate da osvojite Škorpiju jeste da ćete uvek imati konkurenciju, i da ćete za osobu koja je rođena u ovom znaku uvek morati da se borite.

Škorpije su "magneti" za suprotni pol, te stoga privlače pažnju gde >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << god da se nađu. 

FOTO: Shutterstock

Ipak, to ne znači da su neverne. Zapravo, vrlo je obrnuto. Spadaju u jedne od najvernijih horoskopskih znakova, kada je reč o ljubavnim vezama. Veoma su tajanstveni i teško se otvaraju, ali kada se to dogodi, sigurno ćete uživati u onome što će vam pružiti.

Ako ih naljutite, pakao će se sručiti na vas: Ovo su tri najzlobnija horoskopska znaka

 Idealan sastanak sa osobom koja je Škorpija u horoskopu upravo je mesto gde ćete moći da se posvetite jedno drugom maksimalno i igrate igru zavođenja. Šetnja po gradu koja će se nastaviti nekim filmom (u domu nekoga od vas), odličan je početak kada se radi o vezi sa Škorpijom.FOTO: Pixabay

Kako horoskopski znakovi podnose raskid: Ko najviše pati, a ko odmah nađe novu ljubav

Škorpije su veoma strastvene i kada se radi o intimnim odnosima, nemaju premca, te ćete sigurno uživati u onome što će vam pružiti kada ostanete nasamo.

Nepogrešivi su u čitanju ljudi: Ovi horoskopski znakovi imaju šesto čulo

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.