Izvor: Luftika.rs, 01.Feb.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto svaki znak Zodijaka prekida ljubavnu vezu

Razlozi za prekid ljubavne veze mogu biti raznorazni, a ostavljenima i često nerazumni. Ipak, veliku ulogu u tome na koji način će osoba okončati vezu ima veze sa horoskopskim znakom u kojem je rođena.
Svih 12 znakova horoskopa na raskid se odlučuje zbog svojih karakterističnih osobina, ali i osobina partnera sa kojima nije u stanju da izađe na kraj.
Otkrijte koji su glavni razlozi svakog horoskopskog znaka za prekid veze.
Ovan: Posesivnost Nezavisni Ovnovi najteže podnose >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << posesivne partnere uz koje se osećaju sputano i zarobljeno. Osobe rođene u ovom znaku u vezi se ne odriču svoje slobode i neće tolerisati nekoga ko ih „guši“, čak i ako to radi ljubavlju.
Bik: Nepoštovanje Ponosni Bikovi od drugih očekuju da ih cene i poštuju, a za one koji ne pristaju na to, mesta u njihovom životu nema. Čak i ako nekoga jako vole, njihova osećanja u trenu može da promeni i najmanja naznaka nepoštovanja od te osobe.
Blizanci: Rezerviranost Osobe rođene u ovom znaku vole da izlaze i vode aktivan društveni život. Neko ko je povučen i nije društven, teško može da ih prati i nimalo ne odgovara njihovoj ličnosti.
Horoskopski znakovi koji najčešće završe slomljenog srca

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.