Za ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA slede dani sreće! Tranzit Venere u Ribama donosi snagu, moć i transformaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 15:04

Za ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA slede dani sreće! Tranzit Venere u Ribama donosi snagu, moć i transformaciju

Venera u Ribama označava KRAJ TUGE za ova tri horoskopska znaka

Prema horoskopu danas ćemo pobediti tugu koju duže vreme osećamo.Naša srca su se pobrinula da se isceljenje mora dogoditi, posebno zato što je Venera u Ribama

Tri horoskopska znaka su nosila težinu prošlosti tuge, toliko da je postala deo njihove ličnosti. Zaboravljamo da u sebi nosimo sreću, jer je tako dugo bila skrivena ispod omotača onoga što smo mislili da je nešto što moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nosimo sa sobom ceo život. Zahvaljujući nežnom tranzitu Venere u Ribama sa puno ljubavi to će prevazići.

Ovan

Vaša tuga je izgrađena na temelju mnogih stvari koje su vam se dogodile u životu, ali upravo se u tome nalazi vaš resurs snage. Pretvorili ste svoju prošlost u priču o borbi, ali onu koja će vas uvek voditi do pobede. Morate znati da ste veći od svoje tuge i da je potrebno da je transformišete.

Međutim, 11. marta, tokom Venere u Ribama, videćete da je toliki deo tuge koju ste nosili sa sobom postao sastavni deo rutine, nego što je zapravo potrebno. Konačno ćete pokazati glad za srećom i radošću.

Jarac

Dela i postupci iz prošlosti ostavili su neizbrisiv trag u vašem srcu.,za sve ove godine, niste ni pomislili da pokušate da uklonite taj znak. Oduvek ste znali da šta god da je to što vam donosi takvu tugu da možete i da je zatrpate i ignorišete.

Ono što se dešava što menja sve na današnji dan, 11. marta, jeste da imate Veneru u Ribama na vašoj strani. Ovaj tranzit vas nežno gura u stanje uma u ​​kome nema mesta za tugu ili bol. Iako ovo možda zvuči nemoguće, ova vrsta seizmičke transformacije vas poziva da budete deo nje.

Ribe

Umorni ste od tuge zbog stvari koje su nekada bile i nemaju šanse da budu ništa drugo osim onoga što su nekada bile.Ovog dana, tranzit Venere u Ribama će uticati na vašu emocionalnu ravnotežu. Pošto ste tako inteligentni i mudri, videćete da ste sebi činili medveđu uslugu time što ste previše vremena razmišljali o prošlosti. Danas ćete je konačno pobediti.

Srbija Danas/Sensa 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.