Izvor: Luftika.rs, 18.Maj.2022, 10:38

Za ova 4 znaka druga polovina 2022. biće posebno srećna, ostvariće sve svoje želje!

Astrolozi ističu da će za 4 horoskopska znaka druga polovina 2022. godine biti dragocena srećna! Evo kojim znakovima Zodijaka će se ostvariti želje – da li ste među njima:
Blizanci Uprkos negativnim događajima koji su se desili početkom godine, ovaj horoskopski znak je uspeo da održi duševni mir. Nisu svi planovi ostvareni, ali u drugoj polovini godine situacija će se promeniti: biće prilike da postignete sve o čemu ste maštali, piše Sensa.
Nakon juna, život Blizanaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << će početi da se poboljšava. Biće prilike koje se ne propuštaju. Dobivši korisne informacije, značajno ćete napredovati u karijeri i uspećete da rešavate svakodnevne probleme.
Blizanci će se lako nositi sa svim poteškoćama, oslanjajući se na svoju intuiciju.
Jarac U drugoj polovini godine mogu vas očekivati prijatna iznenađenja. Otići ćete na neplanirano putovanje, pronaći nove prijatelje i upoznati svoju srodnu dušu.
Problemi sa novcem će se lako rešiti. Zahvaljujući uspehu u karijeri, Jarčevi će steći dugo očekivanu nezavisnost.
Neki predstavnici znaka odlučiće da promene hobi, sportsku aktivnost, a neki čak i posao. Sreća prati one koji idu ka svom cilju, u trku sa svojim snovima.
Zato nikada ne odustajte. Potrudite se malo i mnoga vrata vam se mogu otvoriti. Pokušajte d aizbegnete stres, vežbajte zahvalnost i radite na svom unutrašnjem miru.
Devica Posvećenost, istrajnost i trud Device, sada će biti itekako nagrađene. U drugoj polovini godine biće povoljna finansijska situacija.
Prihodi će znatno premašiti vaše očekivane troškove, tako da možete sebi priuštiti odmor o kojem ste sanjali.
Takođe, ne odbijajte obećavajuće ponude. Preuzmite odgovornost, pokažite svoju snagu, posvetite se cilju – ako budete karakterni, sreća vas neće napustiti.
U ljubavi izbegavajte konflikte, budite strpljivi i trudite se da pronađete kompromis. Nećete biti opterećeni. Prijaće vam šetnje i lagan sport.
Vaga Tokom druge polovine 2022. Vaga će imati sreće. Ovaj znak će imati priliku da ostvari ciljeve i ambicije u karijeri, započne nove projekte i napreduje na poslu. Zvezde favorizuju bilo kakve poduhvate.
Finansijska situacija će biti stabilna, zanimljive ideje neće ostati neprimećene od strane menadžmenta. Savladaćete sve prepreke i ostvarićete impresivne rezultate.
Oni koji su planirali da započnu vlasitit posao, sada je pravo vreme. Pokušajte da izbegavate saradnju sa ljudima koji vode samo sebične interese i planirajte svoje troškove kako biste izbegli nepotrebne izlive finansija.
U ljubavi i porodičnim odnosima može doći do lepih promena. Moguće je da će se smanjiti konflikti, rešiti problemi, a oni koji su usamljeni očekuje lepo poznanstvo.
Lav, Škorpija i Vodolija od 18. maja zračiće moćnom ljubavnom energijom i uživati u romansi

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.