Za izbegavanje: Ovi horoskopski znaci su komplikovaniji nego što mislite

Izvor: B92, 20.Jun.2018, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za izbegavanje: Ovi horoskopski znaci su komplikovaniji nego što mislite

Oni imaju odlične osobine, ali zbog nekih spadaju u ljude koji su naporni okolini. Na prvu loptu će vas zavarati, ali ova četiri znaka su komplikovanija od ostalih.

Ovan

Iako velikodušne i tople naravi, pripadnici ovog znaka znaju da budu izuzetno teški i naporni zbog svog ponašanja usmerenog na traženje pažnje od drugih, uključujući dramu, manipulacije, glumljenje žrtve, pa čak i seksualno zavodljivo ponašanje usmereno na "pridobijanje ljudi". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Rak

Plemeniti Rakovi u svojim žutim minutama mogu da steknu brojne neprijatelje zbog kojih bi ovi oko njih radije pobegli iz svoje kože nego trpeli njihove ekstremne promene raspoloženja, teškoće u kontrolisanju besa i prolazne paranoje.

Vaga

Velike diplomate i jedan od najdruštvenijih znakova horoskopa ima i jednu vrlo mračnu crtu zbog kojih ih mnogi izbegavaju, naime vrlo su skloni pasivnoj agresiji.

To podrazumeva kontradiktorna osećanja u trenucima stresa. Radi nerešenih osećaja manje vrednosti osciliraju između osećaja manje vrednosti i superiornosti. Ako se suoče s vlastitim ponašanjem, nemaju uvid u svoju krivicu već optužuju druge.

Riba

Previše osetljivi i povučeni pripadnici ovog znaka mogu da budu teško podnošljivi ako ih uhvati melanholija.

Tada su preterano osetljivi na svaki oblik kritike, pasivni su, neodlučni i prepuni kompleksa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.