ZNATE LI DA IMATE KARMIČKU SRODNU DUŠU? Na na osnovu znaka vašeg Meseca u horoskopu otkrijte ko vam je suđen

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 22:16

ZNATE LI DA IMATE KARMIČKU SRODNU DUŠU? Na na osnovu znaka vašeg Meseca u horoskopu otkrijte ko vam je suđen

I ako se veza završi oni će dugoročno razmišljati jedno o drugom.

Karmička srodna duša je neko koga ste možda sreli u prošloj inkarnaciji. Osoba sa kojom delite ovu vezu će odražavati isti znak kao i vaš Mesec, bilo preko svog Ascendenta ili ličnih planeta kao što su Sunce, Mesec, Mars, Merkur ili Venera.

Karmičke veze mogu biti izazovne jer su povezane sa promenama koje će se dogoditi. Partner je katalizator koji pokreće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duboke transformacije u nama. Veza sa bilo kojom od ovih planeta otključava vrata koja otkrivaju misteriju, bol i obećanje nade koja nas vodi kroz haos koji nas tera na transformaciju.

Vaša karmička srodna duša, na osnovu vašeg Mesečevog znaka:

Mesec Ovan - karmička srodna duša Škorpija

Škorpije mogu dovesti do veoma očaravajuće i vanzemaljske veze. Može doći do trenutne privlačnosti kod Škorpije jer postoji bliskost između njih jer su oba znaka kojima vlada Mars. Ljubav može lako postati kisela ako se obe strane fokusiraju na dominaciju nad drugom. Međutim, ova veza obećava rast i otkrivanje naše unutrašnje snage hteli to ili ne.

Mesec Bik - karmička srodna duša Strelac

Strelac donosi nove perspektive i uči Bika da ceni nezavisnost i otkrije svoje samopouzdanje kroz ljubav prema sebi. To je znak koji Biku može da učini neprijatnim jer je to promenljivi modalitet, koji predstavlja prilagodljivost dok je Bik fiksiran, što znači da ne vole promene. Kroz ovu vezu, obe strane mogu otkriti kako da vole bezuslovno.

Mesec Blizanci - karmička srodna duša Jarac

Jarac ulazi u njihov život kao uragan unoseći red i strukturu. U početku se može osećati očaravajuće i čudesno, ali s vremenom će Blizancima postati dosadno ako je Jarac fokusiran na kontrolu nad njima. Saturnova energija ovde utiče na domorodce Blizanaca, učeći ih da stvari idu sporije i cene ono što imaju. Sloboda i poverenje su neophodni da bi veza trajala.

Mesec Rak - karmička srodna duša Vodolija

Vodolija će se osećati kao dobra knjiga koja ostavlja trajan utisak. Vodolija će se učiniti kardinalnom znaku neprijatnim jer će ga naterati da bude manje suzavisna. U međuvremenu, Rak će naučiti Vodoliju o emocionalnoj inteligenciji. Vodolije će naučiti da efikasnije komuniciraju ako to žele sa svojim partnerom. Obe strane će se transformisati nakon završetka veze.

Mesec Lav - karmička srodna duša Ribe

Ribe stvaraju magičnu i intenzivnu vezu koja ima potencijal da potraje. To je jedna od veza koje podstiču jedni druge da rastu svojim tempom i da otkriju najbolje aspekte sebe. Lav će biti zadovoljan koliko Ribe mogu da daju i koliko su nesebične, ali će se osećati više inspirisanim da ih zaštite i vode. Ribe će ih naučiti da budu velikodušniji i nežniji prema drugima.

Mesec Devica - karmička srodna duša Ovan

Ovan donosi vezu koja nije za one sa slabim srcem. Kada Ovan uđe u život Device, ovo je veza koja će primorati obe strane da se razvijaju na najneugodniji mogući način. Ovan će biti manje vođen egom, a Devica će naučiti više o kontroli balansiranja. Ova veza primorava obe strane da komuniciraju. Ako se veza završi, oni će dugoročno razmišljati jedno o drugom nakon završetka veze.

Mesec Vaga - karmička srodna duša Bik

Sa Bikom i Vagom ima lepote i magije. Ovim znakovima vlada Venera i oni će ohrabrivati jedni druge da budu svesniji načina na koji vole. Ljubav je tema ovde i kako nauče da vole i daju svoju ljubav će uticati na njihove sadašnje i buduće veze. Takođe će poštovati i pokazivati više milosti.

Mesec Škorpija - karmička srodna duša Blizanci

Blizanci će predstavljati ključ za otključavanje vrata koja je Škorpija možda izbegavala. Ovoj vezi jednostavno neće moći da odole, a Škorpija će želeti da ima potpunu kontrolu nad vezom. Blizanci uče Škorpiju da se pusti, da prihvati promene. Čak i ako veza nestane, ona će ostaviti trajan utisak na Škorpiona jer će im pokazati šta znači suočiti se sa svojim strahovima.

Mesec Strelac - karmička srodna duša Rak

Rak donosi emocionalnu inteligenciju u svet Strelca. Oni uče Strelca kako da se otvori i ne beži od svojih emocija. Kao znak da više voli da pobegne, Strelac bi se u početku mogao osećati neprijatno, ali će se navići da pokazuje svoju ranjivu stranu. To je veoma duboka veza koja otkriva tajne na videlo.

Mesec Jarac - karmička srodna duša Lav

Ništa nije moćnije nego imati nekoga ko otelotvoruje energiju Sunca i donosi novu perspektivu u vaš svet. Lav će probuditi Jarca i pokazati mu da postoji više od poštovanja pravila. Naučiće Jarca da uživa, istražuje i voli svet oko sebe. Lav otvara Jarca novom svetu, bacajući svetlo i osnažujući ih.

Mesec Vodolija - karmička srodna duša Devica

Devica i Vodolija predstavljaju susret umova. To je jedna od onih veza koje će preoblikovati Vodolijinu filozofiju na lične stavove. Prisustvo Device može se osećati kao zatišje posle oluje za Vodolije. Kroz ovaj odnos, oni će postati više opredeljeni za svoju svrhu i motivaciju. Devica im može pomoći da započnu i preuzmu vođstvo na ovom novom putovanju.

Mesec Ribe - karmička srodna duša Vaga

Vaga i Ribe mogu uneti spokoj u svet jedno drugom. Dok se druge veze mogu osećati napeto, ova je laka. Vaga Ribama donosi strukturu i pravac. To je veza koja inspiriše kreativnost i puno komunikacije. Vaga vodi Ribe na put ka samoljublju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.