ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK POSTOJI IDEALNA RASA PSA! Odaberite ljubimca mudro i KAKO ZVEZDE NALAŽU!

Izvor: 011vodič.com, 13.Nov.2019, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK POSTOJI IDEALNA RASA PSA! Odaberite ljubimca mudro i KAKO ZVEZDE NALAŽU!

Kako i naši četvoronožni prijatelji imaju svaki svoj distinktivan temperament, astrološki je moguće locirati idealnog ljubimca.
Dakle ko je Vaša pseća srodna duša?
Ovan
Ovnovi su aktivni i vole duge šetnje u prirodi. Osim toga ne beže od izazova, pa će se često opredeliti za rasu koja je nezgodna za dresuru i svojeglava po prirodi. Neretko ih zatičemo u parku kako se glasno raspravljaju sa svojim ljubimcem, dok svaki vuče kraj povoca na svoju stranu.
Idealno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << psetance koje ide uz idiličnu sliku: nemački kratkodlaki ptičar, dalmatinac i australijski ovčar.
Bik
Kratka šetnja oko zgrade, a potom duga popodnevna dremka čine bika srećnim. Ovaj brzi ritam teško koji ljubimac može da prati. U bikovoj kući pored toga dobro se jede, pa ćemo ga prepoznati po elegantno popunjenom ljubimcu.
Okruglasto kuče koje se valja za bikom često je: buldog, bernardinac ili prerasla čivava.
Blizanci
Društveni blizanci vodiće svog psa baš svuda gde je to moguće. Dresiraće ga strogo, pa će pas znati kada je njegov blizanac ozbiljan, a kada je vreme za igru. Ljubimac koji strpljivo čeka svog vlasnika ispred marketa ili mirno sedi sa njim u bašti kafića sva je prilika pripada upravo ovom znaku.
Poslušna kuca je: nemački ovčar, zlatni retriver ili patuljasti španijel.
Rak
Rakovi će do beskraja razmaziti svoju kucu. Mašnice, mali džemperići i cipelice krasiće njihovog ljubimca.
Staylish kuca koju će rakovi obasipati tonama ljubavi je: pomeranac, mops ili kavalijer španijel.
Lav
Ovaj znak voli da bude zapažen u svakoj prilici, pa će nastojati da i njihov ljubimac bude jednako zapažen. Biraće elegantne, egzotične i graciozne pse koji plene svojim držanjem i pojavom.
Lavov pas lepotan je: saluki, ši-cu ili neobični čehoslovački vučji pas.
Devica
Devicu krasi analitički duh, pa tokom šetnje zapaža sitne detalje kao male cvetiće i insekte u travi. Dok se devica bavi botaničkim i entomološkim analizama, njen pas se zabavlja pomno njuškajući teren.
Zato su cunjavci idealni za ovaj znak: američki koker španijel, bigl i lagoto romanjolo.
Vaga
Vage padaju na šarm dugodlakih pasa. Odabraće kucu kojoj je potrebno redovno šišanje i timarenje, a onda će preskakati šišanje ili pustiti psa u visoku travu.
Vagino psetance duge dlake pune čičkova je: malteška pudla, bišon frize i jorkširski terijer.
Škorpija
Škorpijinog psa retko ćete videti, ali ćete zato čuti njegov konstantan lavež iz zadnjeg dvorišta. Ljubimac se tamo nalazi privezan na lanac, a kućica mu je staro metalno bure. Povremeno se otrgne sa lanca pa skače na svog vlasnika i pridošlice.
Ovaj nemogući pas je: bokser, rotvajler ili šar planinac.
Strelac
Strelčevi su po prirodi avanturisti i ljubitelji dugih šetnji po zavejanim ulicama. Bitno je da imaju psa koji može da prati njihov ritam i naravno da nije zimogrožljiv.
Strelčev pas je: šiba, sibirski haski ili nemački špic.
Jarac
Jarčevi vole da se šepure i hvale svojim opasnim psom. Preferiraju krupne i snažne pse, koji plene samom pojavom. Odgoju posvećuju puno vremena, te ih uvek hrane prvoklasnom psećom hranom.
Njihov najbolji prijatelj je: doberman, pitbul terijer ili tibetanski mastif.
Vodolije
Ovaj znak u svakoj prilici isticaće svoju humanu stranu. Zato se vodolije najpre odlučuju da usvoje psa mešanca iz azila za napuštene ljubimce.
Njihov preslatki psić će biti mešanac jedne od ovih rasa: labrador retrivera, velškog terijera ili pulina.
Ribe
Mali, veseli i neobični psi koji će uveseliti ribe i izvaditi ih iz minus faze su idealni ljubimci. Ribin ljubimac će prineti lopticu i skakati na svog vlasnika, dok ovaj konačno ne pristupi igri.
Razigrani ljubimac je: velški korgi, džek rasel terijer ili špringer španijel.

The post ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK POSTOJI IDEALNA RASA PSA! Odaberite ljubimca mudro i KAKO ZVEZDE NALAŽU! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.