Izvor: Luftika.rs, 19.Apr.2024, 09:56

Vodoliji, Blizancima i Jarcu mozak radi 200 na sat, a um im je bistriji od švajcarskih jezera

Stručnjaci za astrologiju saglasni su da predstavnici ova tri znaka Zodijaka važe za ubedljivo najinteligentnije predstavnike horoskopa.
Vrlo dobro “plivaju” u svim životnim situacijama i brzo se izvlače iz svih nedaća, a za sve to imaju da zahvale svom bistrom i britkom umu.
Vodolija Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligentni, što objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i originalnog pristupa problemima i veliku mogućnost koncentracije.
Međutim, što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.
Blizanci Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova razlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke.
Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih veština, ali im to koristi samo ako su spremni da se u potpunosti posvete nečemu.
Jarac Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju.
Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.
Izvor: Stil / Astro sudbina
Šmekeri Zodijaka: 6 znakova koji plene neodoljivom energijom, šarmom i harizmom

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.