Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2024, 11:22

Venera je ušla u Ovna i napravila totalni darmar, april 2024. biće posebno kritičan za Blizance, Devicu i Škorpiju

Venera je ušla u Ovna 5. aprila 2024, a horoskopski znaci mogli bi biti primorani da se zauzmu za ono u šta veruju, posebno kada je u pitanju ljubav prema sebi.
Mogli bi biti primorani na borbu za stvari kao što su samopoštovanje i poštovanje.
Blizanci Vi i vaš dugogodišnji partner ste na istoj strani: vreme je da odustanete. Dali ste sve od sebe, ali sada ste odlučni da okončate stvari sporazumno, ako je moguće. Osećate se sigurni u svoju odluku i to nije hitan izbor. Razgovarali ste o tome, prolili suze, ali te emocije su u prošlosti.
Ono što sada oboje delite je osećaj olakšanja, znajući da je početak iznova pravi potez – čak i ako to znači da idete solo.
Zajedno ste prošli kroz mnogo toga,...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Ženu Ovna, Bika, Devicu i Škorpiju čekaju veliki uspesi do kraja aprila 2024.

Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2024

Mesec april povezujemo sa razvojem i uspehom. Što se tiče astrologije, ovog meseca se često dešavaju pozitivne promene u životima svih znakova Zodijaka.. Astrolozi su rekli da će ovogodišnji april biti „ženski” mesec. Posebnu sreću imaće predstavnici četiri znaka. Saznajte da li ste...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.