Izvor: Luftika.rs, 26.Jun.2022, 16:45

Veliki horoskop za leto 2022. obeležiće bivše ljubavi, seks, neverstva i razvodi

Rakovi su miljenici leta, Devicama se javlja bivša ljubav, a Vodolijama u avgustu preti razvod. Ovog jutra u „Uranku“ na televiziji K1 astrolog Jelena Đokić gledaocima je najavila kakvo leto u pogledu ljubavi i seksa mogu da očekuju svi znakovi Zodijaka.
– Kada Sunce uđe u znak Raka počinje leto i svi smo raspoloženiji, pa su ljubav i seks u fokusu. Kada je reč o Ovnu, prvom znaku Zodijaka, za njega je leto dobro i pogodno. Sam početak leta donosi tranzit Marsa u znaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Ovna do 5. jula pa će Ovnovi u znaku i u podznaku biti puni energije i akcije. Sve ih zanima. Od 5. jula Mars ulazi u znak Bika i to je lenji Mars, pa neće toliko biti zainteresovani za kombinacije i ljubavisanje. Ovog leta Ovnovi će provoditi lepo vreme sa porodicom, a od 11. avgusta kada Venera uđe u znak Lava na delu će biti intenzivniji ljubavni odnosi u punom sjaju! Sada je Venera u Blizancima što za Ovnove znači puno flerta, komunikacija i dopisivanja – kazala je Jelena Đokić u „Uranku“.
Kada je reč o Bikovima, astrološkinja je na K1 televiziji rekla da im u poslednjih godinu dana slabo šta polazi od ruke.
– Osećaju pad životne i seksualne energije, pa čak i ako im se neko dopada ne mogu da se pokrenu. Oni koji su u braku doneće sudbinske odluke i moguć je razlaz od partnera ovog leta. To je ono što ih muči. Kontakt Sunca i Urana ume da dovede do razvoda. Uran od 2018. godine tranzitira preko znaka Bika i mnogi od njih su menjali poslove, pokretali nešto novo, radili nešto što nikada nisu. Sredinom jula od 18. jula, osetiće malo poboljšanje – kazala je Đokićeva.
Blizance je tranzit Jupitera u Ovnu razludeo u pozitivnom smislu pa samo flertuju i dopisuju se. Zauzetima koji su rođeni početkom maja je još neko okupirao pažnju. Blizanci inače nisu neverni, vrlo su odani i kada su vezi oni su u vezi, ali sada ih privlače dve osobe i to ih muči. Od 5. jula mogao bi da se aktivira aspekt koji će dovesti do toga da ne budu atraktivni samo suprotnom već i istom polu. Krajem avgusta Mars ulazi u Blizance i ostaće tu do 25. marta 2023, imaćemo i retrogradan hod Marsa kroz Blizance, i tada će biti najviše promena. Imaće puno nepristojnih ponuda.
U nastavku sledi šta je astrolog Jelena Đokić rekla za ostale znakove:
Rak Rakovi su miljenici leta i osećaju da se nešto pozitivno dešava. Oni su znak broj 1 kada je ljubav u pitanju – mnogi će ući u brak i dobiti decu.
Od 18. jula Venera ulazi u znak Raka i biće na sedmom nebu! Rakovi su najverniji znak Zodijaka.
Lav Lavovi će tek od 11. avgusta kada Venera bude u Lavu biti seksi i glamurozni, u centru pažnje suprotnog pola. Već godinu dana im nije lako i nemaju energije, ali neka ne brinu, kako godina bude odmicala biće bolje. Jesen je povoljnija.
Od 18. jula može se pojaviti osoba iz snova koja će ih okupirati i doprineti tome da se konačno vrate u život, jer su već dugo kao „na aparatima“.
Devica Devica polovinom leta dobija poziv od bivše ljubavi. Ako su zauzeti to im neće poremetiti skladan odnos u kojem su.
Oni koji su sami – sledi vam lepo poznanstvo na nekoj luksuznoj egzotičnoj destinaciji.
Vaga Vagama nije najidealnije pošto je na delu tranzit Marsa u Ovnu kroz njihovo prirodno polje partnerstava pa se Vage mnogo svađaju. Spustite loptu, jer će se 5. jula promeniti energija.
Ako ste nešto zabrljali – „peglajte“ situaciju preko seksa. Ovog leta u fokusu Vaga nisu ni ljubav ni romantika, već želja da grade karijeru.
Škorpija Škorpije će imati burno leto puno vrcavih dogovora, kombinacija, flerta. Škorpije su najseksualniji znak Zodijaka. Biće više posesivni ovog leta nego obično i pod tenzijom. Imaće utisak da im partner izmiče.
Ne gušite partnera. Od 5. jula do 20. avgusta se ne svađajte, jer možete reći nešto zbog čega biste mogli da zažalite.
Strelac Strelčevima se uvećava porodica, biće prinova. Zaljubljeni su do ušiju i uz Rakove su miljenici neba tokom leta.
Mnogi će izgovoriti sudbonosno „da“.
Jarac I Jarčevima je leto veoma naklonjeno i idealno da uđu i brak i prošire porodicu.
Vodolija Vodolijama Venera prolazi kroz polje ljubavi i zabave i njima je najvažnije da se u društvu voljene osobe lepo zabave. Njima sve mora da bude lagano i bez tenzije, pa drage Vodolije pojačajte muziku na najjače i – uživancija!
Oni koji su u braku već duže nisu zadovoljni i sigurno je da ih je to stiglo u poslednjih godinu dana. U avgustu je velika verovatnoća da će završiti brak, mogu očekivati završetak formalno-pravnih odnosa.
Ribe Ribe – Od 18. jula do 11. avgusta Venera će biti u znaku Raka i biće puno lepih dešavanja kada je reč o ljubavi. Zauzeti mogu imati neki aferu, pa pazite da se za to ne sazna.
Rođeni u prvoj dekadi mogu da budu pod tenzijom od 20. avgusta kada Mars uđe u Blizance. Savet je da se opuštate fizičkom aktivnošću ili seksom.
Astrološkinja Jelena Đokić u „Uranku“ na televiziji K1 ukazala je i na to da su najneverniji muškarci rođeni u znaku Bika, Jarca i Ribe, te dame ovog leta – oprezno sa njima.
Autor: Astrolog Jelena Đokić
Stari indijanski horoskop: Vukovi najveći ljubavnici, Sokolovi rođene vođe, a Gavrani zabavljači

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.