Izvor: Luftika.rs, 12.Apr.2024, 10:24

Veliki Stelijum u Biku od 21. aprila za 5 znakova donosi novčani procvat, otvoriće im se sva vrata

U aprilu 2024. godine održaće se istorijski astro-događaj – veliki Stelijum u Biku, koji podrazumeva moćnu grupu planeta u sazvežđu.
Ovo sugeriše da će bukvalno ceo Univerzum doprineti razvoju oblasti života u kojoj imate znak Bika u svom horoskopu, a za većinu ljudi to će biti iskorak u vezi sa statusom i karijerom.
Bik U vašem znaku se pojavljuje Stelijum, koji vam može doneti hrabrost i sofisticiranost. Jupiter u vašoj karti vlada sektorom velikih investicija, a Uran je zadužen za vašu karijeru.
To znači da se u vas može uložiti ozbiljan novac, što će vas na kraju poboljšati profesionalno i ukupno u vašoj karijeri.
Možete voditi velike stvari, neki posao ili jednostavno dobiti ime koje će...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.