Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2023, 13:14

Večiti momci: U ova 3 horoskopska znaka najčešće se rađaju muškarci koji se „ježe“ na reč roditeljstvo

Dok se neki sa ulogom roditelja srode već u dvadesetim, ima i onih kojima pomisao na roditeljstvo izaziva strah, teskobu, neizvesnost.
Neki horoskopski znakovi žele što kasnije da postanu roditelji. Muškarce rođene u ovim znakovima Zodijaka baš i ne raduje zamisao da budu očevi.
Vodolija Muškarci rođeni u znaku Vodolije su uvek samostalni. Vole slobodu i bogat društveni život, a poslovna dostignuća su im od velike važnosti. Često znaju da jure za karijerom kako bi sebi obezbedili >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << stabilnost, zbog čega im se osećaj za roditeljstvo javlja mnogo kasnije u odnosu na druge.
Smatraju da roditeljstvo donosi niz odgovornosti, ali ne žele da ih se prihvate dok sve ostale sfere ne dovedu do tačke do koje žele.
Blizanci Mnogi muškarci rođeni u znaku Blizanaca uživaju u aktivnostima koje ne zahtevaju previše predanosti. Vole ono u čemu ne moraju slepo da se zalažu i većina njih izbegava obaveze koje će ograničiti njihovu slobodu. Blizanci često postaju kasno roditelji, a nije tajna da mnogi od njih to i ne žele.
Ako ste u vezi sa muškarcem u znaku Blizanaca i planirate porodicu, moraćete da budete strpljivi. Razgovarajte iskreno o potrebama, željama i ambicijama.
Jarac Jarčevi su ozbiljni i usmereni na zacrtane ciljeve. Mnogi muškarci koji su rođeni u znaku Jarca imaju najveći fokus na karijeru. Uvek žele da zarade još i obezbede život kakav žele.
Vrlo često smatraju da su deca velika odgovornost kojoj neće moći da pariraju, zbog čega takođe kasnije postaju očevi. Ipak, Jarac kada dobije dete, shvati da je posvećen i više nego što je ikada mogao da zamisli.
Izvor: Mondo
Najromantičniji muškarci rađaju se u ova 4 horoskopska znaka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.