Vage OPREZ, čuvajte se povreda, Ovnovi PREKONTROLIŠITE ZDRAVLJE - Horoskop za utorak je spreman

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 08:42

Vage OPREZ, čuvajte se povreda, Ovnovi PREKONTROLIŠITE ZDRAVLJE - Horoskop za utorak je spreman

Generalna poruka za sve je da se više okrenu zdravom životu.

Horoskop za utorak je spreman, pogledajte šta vam astrolozi predviđaju.

Ovan

Posao: Solidan dan je da u sličnom ritmu i tempu nastavite radne aktivnosti iz prethodnog perioda. Akcent neka vam bude organizacija i komunikacija.

Ljubav: Većinu Ovnova danas očekuje promenljivo raspoloženje na ljubavnom planu, verovatno ćete biti prezazuzeti poslom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zdravlje: Prokontrolišite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Bik

Posao: Dobar priliv energije znači i dobru osnovu da danas budete još aktivniji i profesionalno efikasniji. Samo napred na dobrom ste putu.

Ljubav: Ako ste neke glasove iz prošlosti vašeg ljubavnog života do sada manje više uspešno ignorisali, danas će najverovatnije biti neophodna neka konkretnija reakcija.

Zdravlje: Moguća slaba cirkulacija.

Blizanci

Posao: Povećan obim posla i veliko angažovanje pre svega mentalno ne bi trebalo da vas previše brine, obratite adekvatnu pažnju komunikaciju i ne jurite suviše.

Ljubav: Povoljan j edan da se sa puno više strasti i finih emocija posvete svojoj voljenoj osobi..

Zdravlje: Hronične tegobe.

Rak

Posao: Uglavnom ćete se baviti tekućim poslovima i završiti ono što vam je možda zaostalo. Ukoliko se držite svog dela posla i ne žurite, nema razloga za brigu.

Ljubav: Draga osoba bi mogla danas da se oseti zapostavljeno, pa učinite manji napor da do toga ipak ne dođe.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Lav

Posao: Još jedan potencijalno dobar radni dan nalazi se pred Lavovima da uspešno ostvare zacrtane poslovne ciljeve, i čak da naprave preliminarne dogovore za buduće zadatke.

Ljubav: Ukoliko želite da nešto poboljšate, a želite verovatno, moraćete da se ozbiljnije posvetite i jedno drugom pomognete da eventualne poteškoće prevaziđete

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Devica

Posao: Ukoliko obuzdate nervozu i napetost jer neke stvari neće ići onako kako ste zamislili, onda ćete lakše pregurati ovaj dan.

Ljubav: Okolnosti i situacija na ljubavnom horizontu uglavnom su na sličnom nivou kao prethodnih dana. Zadovoljni uživajte, oni drugi sačekajte povoljniju klimu za konkretnu akciju.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vaga

Posao: Možete neočekivano pokrenuti neke inicijative ili pak ostvariti dobre saradnje.

Ljubav: Oprez u komunikaciji biće vam potreban i u sferi ljubavi, ukoliko želite da izbegnete bespotrebne čarke i nesporazume sa dragom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Škorpija

Posao: Treba da budete aktivni, u pokretu, da stavite sebe na prvo mesto i i ne date da vas iznenade različite  reakcije na to, bilo one pozitivne ili negativne.

Ljubav: Zatišje koje trenutno vlada možete iskoristiti da se odmorite i što bolje pripremite za period znatno intenzivnijih mogućnosti i dešavanja koji uskoro slede.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Strelac

Posao: Najviše energije i nerava tokom ovog dana Strelčevima mogu oduzeti razne kontrole i provere ispravnosti urađenog.

Ljubav: Od vas i vaše motivisanosti prvenstveno zavisi ishod današnjih potencijalnih ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Ako neke prepreke ne možete da prevaziđete, pokušajte da se prilagodite okolnostima jer sve je rešivo.

Ljubav: Povoljan je dan da se pozabavite planiranjem nekih zajedničkih aktivnosti, na duže staze.

Zdravlje: Moguća osetljivost bubrega.

Vodolija

Posao: Osim brojnih obaveza, očekuje vas i najava dodatnih, al ii mogućnost pokretanja neke saradnje od ranije.

Ljubav: Preokupiranost obavezama neće vam ostaviti energije i vremena za ljubavnu sferu, što bi moglo da se odrazi u vidu kritike druge strane da se oseća zapostavljeno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Iako sve ide svojim tokom kada je posao u pitanju, vi ćete osećati veliko opterećenje jer nećete znati odakle da krenete. Najbolje je po prioritetima.

Ljubav: Ovaj dan daje lep nagoveštaj da se opustite i uživate sa dragom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Srbija Danas/ Astroputnik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.