VENERA večeras ulazi u STRELCA i donosi HAOS! Završava se PERIOD MANIPULACIJA i kreću da se OTVARAJU KARTE - Biće GUSTO za neke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 18:03

VENERA večeras ulazi u STRELCA i donosi HAOS! Završava se PERIOD MANIPULACIJA i kreću da se OTVARAJU KARTE - Biće GUSTO za neke!

U astrološkom svetu, promene u položaju planeta često donose značajne vibracije i uticaje na naše živote. Jedan od ključnih trenutaka koji budi strasti, ljubav i dinamiku u odnosima je ulazak Venere u novi znak Zodijaka. Sada, kada Venera, planeta ljubavi, strasti i harmonije, prelazi prag znaka Strelca, otvaramo vrata avanturističkim ljubavnim iskustvima, proširujući horizonte emocija i obećavajući raznolikost u ljubavnom svetu svakog od nas. Otkrijmo zajedno kako ovaj prelazak utiče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na različite horoskopske znakove i šta nam donosi ova vatrena faza emotivne dinamike

Uticaj planeta na astrološke znakove može duboko oblikovati naše emocije, ljubavne odnose i lični razvoj. Jedan od ključnih trenutaka astroloških tranzita je ulazak Venere u određeni znak.

Venera, planeta ljubavi, strasti i harmonije, prelazak u dinamični i avanturistički znak Strelca donosi sa sobom niz značajnih promena. Ovaj period, tokom kojeg se susreću energija Venere i vatreni duh Strelca, može imati različite uticaje na svaki horoskopski znak. Otkrijte kako ova planetarna kombinacija oblikuje vaše emocionalno iskustvo i ljubavni svet.

Venera, koja se trenutno nalazi na poslednjem stepenu znaka Škorpije, donosi izuzetno snažne strasti i naglašava potrebu za dubokim emocionalnim vezivanjem i uspostavljanjem kontrole u odnosima. Ovaj položaj može imati snažan uticaj na emocionalne dinamike, posebno u vezi sa toksičnim odnosima zasnovanim na manipulaciji i uceni.

Ako se trenutno nalazite u takvom odnosu, ova konstelacija može vam pružiti snagu i hrabrost da se oslobodite štetnih veza. Situacija može izmaći kontroli, izazivajući intenzivne emocije, ali istovremeno vam pruža priliku za oslobađanje i oslobođenje od nezdravih veza.

Ukoliko osećate pritisak da donesete radikalne odluke, nemojte se plašiti da postavite granice i zaštitite svoje emocionalno blagostanje. Venera u aspektu sa Plutonom može doneti duboke transformacije u sferi ljubavi i odnosa, omogućavajući vam da duboko proniknete u svoje emotivne potrebe i oslobodite se ograničavajućih faktora.

Važno je, međutim, pristupiti ovim promenama sa zrelošću i pažnjom, izbegavajući impulsivne odluke. Razgovor sa bliskim osobama ili stručnjakom može vam pomoći da bolje razumete svoje emocije i da pronađete konstruktivne načine za transformaciju odnosa.

U večernjim časovima Venera ulazi u znak Strelca gde će ostati narednih nekoliko nedelja.

Ulazak Venere u Strelca može imati različite uticaje na horoskopske znake, jer svaki znak reaguje na ovu promenu na svoj način. Evo kratkog pregleda za naredni period:

Ovan (21. mart - 19. april): Venera u Strelcu donosi avanturistički duh u ljubavni život Ovna. Ovnovi mogu osećati pojačanu potrebu za slobodom i istraživanjem novih ljubavnih horizonta.

Bik (20. april - 20. maj): Bikovi mogu osećati povećanu strast i želju za dubljim emotivnim povezivanjem. Ovo je vreme kada se odnosi mogu produbiti, a strast može procvetati.

Blizanci (21. maj - 20. jun): Venera u Strelcu donosi Blizancima želju za komunikacijom i raznolikošću u ljubavnom životu. Ovo je povoljan period za ljude koji su u potrazi za intelektualno stimulativnim partnerom.

Rak (21. jun - 22. jul): Rakovi mogu osećati potrebu za emotivnom sigurnošću, ali istovremeno i želju za avanturom. Mogu se suočiti s unutrašnjim konfliktom između stabilnosti i avanture.

Lav (23. jul - 22. avgust): Lavovi mogu doživeti snažnu kreativnu inspiraciju u ljubavnom životu. Venera u Strelcu donosi im entuzijazam i želju za romansom.

Devica (23. avgust - 22. septembar): Device mogu osećati potrebu za razumevanjem dubljih emotivnih aspekata. Ovo je vreme kada se mogu fokusirati na emotivnu inteligenciju i duhovno povezivanje.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Vage mogu doživeti povećanu društvenost i želju za sklapanjem novih prijateljstava. Ljubavni odnosi mogu biti podsticajni i prošireni.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Škorpije mogu osećati snažnu emotivnu strast i intenzitet. Venera u Strelcu donosi im potrebu za istraživanjem dubokih emocionalnih veza.

Strelac (22. novembar - 21. decembar): Strelčevi mogu doživeti pozitivan uticaj na ljubavni život. Ovo je vreme kada se osećaju slobodno i spremno za nove ljubavne avanture.

Jarac (22. decembar - 19. januar): Jarčevi mogu osećati potrebu za stabilnošću i ozbiljnim pristupom ljubavnim odnosima. Ovo je vreme kada se odnosi mogu temeljiti na dugoročnoj sigurnosti.

Vodolija (20. januar - 18. februar): Vodolije mogu doživeti snažnu želju za nezavisnošću i slobodom u ljubavnim odnosima. Ovo je vreme kada se mogu privući nekonvencionalnim ljubavnim situacijama.

Ribe (19. februar - 20. mart): Ribe mogu osećati pojačanu intuiciju u ljubavnom životu. Venera u Strelcu donosi im romantični osećaj i želju za emotivnim povezivanjem na dubljoj ravni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.