VELIKI HOROSKOP ZA APRIL! Počinje sezona OVNA, donosi haos za ove znake, a evo kome će se ŽIVOT PROMENITI iz korena

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 18:08

VELIKI HOROSKOP ZA APRIL! Počinje sezona OVNA, donosi haos za ove znake, a evo kome će se ŽIVOT PROMENITI iz korena

Spremite se za dane pred nama.
Bližimo se početku nove astrološke godine, kao i sezone Ovna. Očekuju nas pomračenja, kao i retrogradno kretanje planeta - sve to signalizira da će proleće biti prožeto novim i zanimljivim energijama koje će otvoriti neka sasvim nova pitanja. Evo šta ova sezona donosi svakom horoskopskom znaku.
Ovan
Sunce se uselilo u vaš horoskopski znak i osetićete njegovu toplinu na svojoj koži. Ovo je sjajno vreme za proslavu, novi početak i razmišljanje o tome šta želite da postignete u narednim mesecima. Razmislite šta vas inspiriše ili koje ideje možete da unesete u svoj život. Ako imate na umu novi poslovni poduhvat ili želite da započnete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.