Uticaj podznaka u horoskopu: Dublji slojevi ličnosti!

Izvor: Svet plus, 26.Mar.2024, 21:33

Uticaj podznaka u horoskopu: Dublji slojevi ličnosti!

Zodijački znakovi, svi smo čuli za njih, ali koliko zapravo znamo o podznaku? Mnogi ljudi zanemaruju ovu bitnu komponentu astrološke karte, ali istina je da podznak može imati značajan uticaj na našu ličnost i životni put.
Podznak, ili ascendent, je znak koji se uzdiže na istoku u trenutku našeg rođenja. Dok naš Sunčev znak reflektuje našu esencijalnu prirodu i osnovne karakteristike, podznak odražava način na koji se predstavljamo svetu i naš prvi instinktivni odgovor na okolinu.
Jedan od najvažnijih aspekata podznaka je njegov uticaj na našu spoljašnju pojavu i prvi utisak koji ostavljamo na ljude oko sebe. Na primer, osoba sa podznakom u Ovnu može delovati hrabro i energično, dok ona sa podznakom...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.