Udarnički dan pred Ovnovima, Vagama POTREBAN ODMOR - Horoskop za petak je spreman, evo šta PREDVIĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 08:21

Udarnički dan pred Ovnovima, Vagama POTREBAN ODMOR - Horoskop za petak je spreman, evo šta PREDVIĐA

Spremite se za dan pred nama! Iskoristite prilike koje vam se nude i izbegnite eventualne probleme!

Pogledajte prognozu za vaš znak za petak.

Ovan

Posao: Jedan udarnički dan je pred Ovnovima na kraju ove radne sedmice. Bez obzira na sve obaveze i napore, svi su izgledi da na kraju budete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Nema nagoveštaja za neku novu senzaciju, ali ni za veće promene u vašem ljubavnom životu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Većina tipičnih Bikova završiće radnu sedmicu poprilično umorna od papirologije, propusta i grešaka, željno iščekujući vikend.

Ljubav: Dan pred vikend donosi nagoveštaj potencijalno veoma lepih stvari koje vas čekaju u bliskoj budućnosti na ljubavnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Većina Blizanaca sigurna u svoje mogućnosti, trebalo bi da okonča ovu radnu sedmicu bez većih izazova i prepreka.

Ljubav: Slobodni, možete iznenada upoznati veoma harizmatičnu i zanimljivu osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Zdravlje: Mogući problemi sa varenjem.

Rak

Posao: Odličan dan je da Rakovi stave tačku na jednu veoma uspešnu radnu sedmicu. Posvetite se novim ciljevima i planovima, imate realne šanse da napravite dobre dogovore.

Ljubav: Višak energije i slobodnog vremena valjalo bi da usmerite ka dragoj osobi. Prepustite se jedno drugom i uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Dobar radni dan, možda čak i nešto bolji od ličnih ambicija očekuje Lavove. Pored uspešnog privođenja kraju započetih obaveza, očekuje vas i najava novih poslova.

Ljubav: Sjajan dan je u najavi da se pozabavite planiranjem vikenda i priredite neko lepo iznenađenje dragoj osobi koja to nestrpljivo od vas očekuje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Najverovatnije ćete i danas morati da rešavate neke zaostatke, ali sve u svemu uspećete sve da uspešno završite.

Ljubav: Eventualni prijatan susret pomešan sa velikom dozom simpatija prema osobi koju ste nedavno upoznali mogao bi da upotpuni vaša očekivanja i na ljubavnom planu. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Danas možete dobiti neke povoljne vesti, informacije, koje će vam pomoći da u budućem period pokrenete neke poslovne aktivnosti.

Ljubav: Doza tolerancije i fleksibilnosti vam je i dalje potrebna ukoliko želite da partnerske odnose zadržite na zadovoljavajućem nivou.

Zdravlje: Smanjite fizičko opterećenje, dovoljno se odmarajte.

Škorpija

Posao: Papirološka pitanja ćete rešavati lakše nego inače. Na miru se posvetite sitnicama, ne smete da propustite detalje, jer vam uskoro slede nove poslovne prilike.

Ljubav: Po svemu sudeći vrlo lep dan vas očekuje za uživanje u ljubavnim akcijama, bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili nameravate da osvajate nečije srce.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Nije povoljan dan za pokretanje novih inicijativa, ali svakako jeste da se rešite nekih obaveza koje već neko vreme odlažete.

Ljubav: Pozitivne vibracije mogle bi vam pristizati danas iz poslovnog okruženja, pa eto prilike za razmatranje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Za tipične Jarčeve danas je najvažnije da akcenat stave na sigurne i  već proverene metode rada. Uključite i malo diplomatije u komunikaciju.

Ljubav: Odličan je dan pred vama da ga na kvalitetan način provedete sa dragom osobom, pogotovo ukoliko ste je malo zapostavili prethodnih dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Solidan dan je pred Vodolijama da bez problema završe sve započeto. Trud i naporan rad iz prethodnih dana će vam se konačno isplatiti.

Ljubav: Prilika za nova poznanstava i uživanje u flertu i opuštenoj priči neće vam nedostajati ni ovog petka.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Ribe

Posao: Pred Ribama je solidan dan da sumiraju rezultate i iskontrolišu i greške i saradnike.

Ljubav: Potrudite se da  izbegnete duge suvoparne priče o prebacivanju krivice za probleme u partnerskoj komunikaciji.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.