Udarne kombinacije: Ovo su najbolji ljubavni partneri za Škorpiju

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne kombinacije: Ovo su najbolji ljubavni partneri za Škorpiju

Škorpija važi za jedan od najstrastvenijih horoskopskih znakova…

Ipak, iako kažu da ovaj znak uvek dobije ono što želi, mi vam otkrivamo da zapravo samo dva znaka su idealni partneri za Škorpiju! Evo i zbog čega.

Ribe

Odličan par! Oboje poznajete duboke emocije i romantični ste. Ipak, iako se Škorpiji može prebaciti da je predominantna, Riba u njenoj želji za kontrolom vidi zaštitu i oseća se sigurnije.

Bik
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ovo je udarna kombinacija! Iako su poptuno suprotni, jako se dobro dopunjuju. Lako će stvoriti i nadograđivati odnos. Neće im biti teško da se žrtvuju jedno za drugo i među njima se lako stvara večna ljubav. Takođe, ne treba ni zanemariti činjenicu da im je seksualni život fantastičan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.