UPUTSTVO ZA SNAJKE: HOROSKOPOM POBEDITE SVEKRVU

Izvor: Kurir, 18.Jan.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPUTSTVO ZA SNAJKE: HOROSKOPOM POBEDITE SVEKRVU

Ako znate koji je horoskopski znak vaša svekrva, dajemo vam karakteristike "zlih žena" da bi lakše mogli da je "pobedite".

OVAN

Stalno je u pokretu i voli da komanduje. Kad se izviče na muža i deci, na red dolazite vi i tu pomoći nema. Jedino šta možete učiniti jest da ne obraćate pažnju ili još bolje, ne dozvolite da njena bude poslednja. Ne boj te se, gledajte je u oči, a ako stvar izmakne kontroli, za svaki slučaj kupite zaštitnu kacigu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << BIK

Ona će svakodnevno oko vas plesti mrežu iz koje se nećete lako iskobeljati. Guraće nos u sve. Davaće vam savete o hrani, oblačenju, novcu, a bogami i o seksu. Govoriće vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza leđa, pričati kako nemate ukusa. Tvrdoglava je i ne popušta skoro nikada. Preostaje vam samo da se nadate da njena snaga kratko trajati.

BLIZANCI

Ova žena ima jezičinu kojom svakog može isterati iz pameti. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vam slabe tačke, a onda napada. Melje sto na sat i meša se u apsolutno svaki aspekt vašeg života. Od nje nikada nećete dobiti savet kako se čisti i sprema, pere ili kuva.

RAK

Ispod njene majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Horoskopa. S njom nema šale. Gde ona udari, tu trava ne raste. Pobedićete je ako joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno poverenje. Kad to uspete, radite po svom.

LAV

Zaboravite na demokratiju i ljudska prava. Ta ne pita, ta naređuje. Gura po svom, ne osvrće se ni na koga, a kamoli na snahu. Ali ona to ne radi iz pakosti, to vam je kod nje spontano. Kad vas jednom ščepa za vrat, gotovi ste. Zato joj u startu pokažite zube. Ona je sve, samo nije glupa i jedino što ceni je dostojan protivnik.

DEVICA

To je jedna pedantna i lepo odgojena svekrva, od koje će vas nakon sedam dana zajedničkog života zasigurno zaboleti glava. Srećom, diskretna je i ne zabada nos u vaše stvari. I što je najčudnije, s vremenom ćete i sami početi verovati u sve što vam bude rekla.

VAGA

Ona je jedna od najprefinjenijih, ali i najperfidnijih svekrva. Uvek je besprekorno sređena. Celu penziju troši na kozmetiku, pa će vam tako skockana stalno zamerati da niste dovoljno uredni i da ne vodite računa o njenom sinu. Najbolje oružje protiv nje je da je ignorišete.

ŠKORPIJA

S njom se nećete lako razumeti. Na trenutak je nežna i iskreno želi pomoći, a zatim ima potrebu da sruši sve pred sobom. Neće štedeti ni vlastitog sina, a kamoli vas koji joj niste niko i ništa. S njom možete biti ili prijatelj ili neprijatelj, ali vam savetujemo da odaberete ovo prvo, jer ćete u protivnom izgubiti sve bitke.

STRELAC

S njom nikad nije dosadno. Zna beskrajno dugo prepričavati dogodovštine iz komšiluka, što je prilično iritantno. Srećom, zna se zaustaviti kad treba. Žena poštuje tuđu slobodu. Nikada je nemojte izbegavati jer će vas ona svakako pronaći. Kad vidite da može doći do konflikta, vi joj lepo ispričajte neki mastan trač i ona će biti kao bubica.

JARAC

Pred vama je jak, težak i uporan protivnik. Teško ćete joj naći slaba tačku. Kad vam u životu zaista zatreba pomoć, ona će biti tu za vas. Ali nemojte misliti da je možete iskoristiti ili obmanuti. Ako želite da je pobedite, recite joj da loše izgleda i da vam se čini da s njom nešto nije u redu. To će je dobro uzdrmati.

VODOLIJA

Neobična, vesela svekrvica. Više je zanimaju problemi južnoafričkih veverica nego šta će sutra jesti. Nemojte joj smetati i vaši odnosi će biti sjajni. Ako je želite udaljiti od sebe, opredelite se za neki oblik hladnog rata jer silom protiv nje ništa nećete uraditi. Ipak, budite oprezni.

RIBE

Kada u kući imate svekrvu u znaku Ribe, onda možete reći da ste opasno nagrabusili. Toliko je razmazila svog sina da će on i sada, kada je odrastao čovjek, želeti da ga negujete kao njegova cenjena mama. Dakle, ako budete s njom delili životni prostor, moraćete postati njena kopija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.