U poslednjoj nedelji aprila Vage su na meti tračeva, Strelčevi na korak od loših emotivnih izbora!

Izvor: Prva.rs, 25.Apr.2016, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U poslednjoj nedelji aprila Vage su na meti tračeva, Strelčevi na korak od loših emotivnih izbora!

OVAN
POSAO: Moguće je da ste prinuđeni da se na neki način vratite na finansijske probleme koji su vas opterećivali u prošlosti. Imaćete priliku da deo dugova otplatite, što je svakako veoma pozitivna vest za vas.
LJUBAV: Imate velike probleme sa ljubomorom koji vam polako izmiču kontroli... Nije vreme da ulazite u burne konflikte sa voljenom osobom jer bi se mogli neslavno završiti. Skloni ste čak i agresivnim ispadima.
ZDRAVLJE: Zbog nagomilanog nezadovoljstva životnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << okolnostima možete da očekujete brojne zdravstvene probleme. Za većinu njih ste sami odgovorni. U ovoj fazi možete biti pogotovo skloni porocima bilo koje vrste.

BIK
POSAO: Dominirate u odnosu sa poslovnim partnerima i vodite glavnu reč. Možete da očekujete da će vas svi slušati i da će pratiti vaše naredbe. Povoljan je period za početak bilo kakvog novog privatnog posla.
LJUBAV: Tokom ove faze ćete veoma lako i brzo, bez kajanja, doći do prekida neke veze. Vaša odluka je jasna i nakon toga nema povratka. Ne žalite ni za čim, spremni ste da okrenete novi list u svom životu.
ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju probavni trakt, debelo crevo kao i mogući problemi sa nakupljenim toksinima, otrovima u organizmu. Potrudite se da iz upotrebe izbacite alkohol i cigarete.

BLIZANCI
POSAO: Povećava vam se obim posla i kako ova faza odmiče, sve ste više zauzeti. Moguće je da gubite pojam o tome koliko je sati ili koji je dan u nedelji, jednostavno imate utisak da uopšte ne izlazite iz kancelarije.
LJUBAV: Nećete imati neke preterano drastične promene na ljubavnom planu. Ukoliko ste u vezi možete imati male i zanemarljive nesporazume sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni mogu obnoviti kontakt sa bivšim.
ZDRAVLJE: Ozbiljno biste trebali da povedete računa o svom zdravlju tokom ove faze. Posetite lekara radi redovne kontrole, proverite svoju krvnu sliku i uradite sve ono što je do vas kako bi ojačali svoj imunitet.

RAK
POSAO: Ukoliko planirate da pokrenete neki novi projekat, najbolje bi bilo da to uradite što pre.  Sada sve zavisi od toga koliko će brze i vešte vaše reakcije biti.
LJUBAV: Važan period za polje emocija. Možete da očekujete fatalnu ljubavnu priču koja će dovesti do odnosa sa jednom posebnom osobom na duže staze. U vama su se probudile uspavane strasti.
ZDRAVLJE: Povedite računa kada su u pitanju osetljivi organi vida. Možete imati i bolove u glavi zbog osetljivih očiju. Preporuka je da proverite svoju dioptriju ali i da se generalno ne naprežete previše.

LAV
POSAO: Očekuju vas komplikacije, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Mogući su neki problemi koje ne biste mogli ni da pretpostavite. Budite spremni na svakakve okolnosti, naoružajte se upornošću i strpljenjem!
LJUBAV: U vama postoje veoma jake emocije prema trenutnom partneru ali nekako ne uspevate da ih pokažete na pravi način. Skloni ste konfliktima ili reakcijama na bazi sujete koje zbunjuju vašeg partnera.
ZDRAVLJE: Jako je važno da povedete računa kada je u pitanju stanje reproduktivnih organa. Ovaj period je pogotovo nezgodan za pripadnice lepšeg pola koje bi mogle da imaju manjih problema na ovom polju.

DEVICA
POSAO: S obzirom na to da se od 29. aprila aktivira negativan uticaj retrogradnog Merkura, možete da računate da ćete imati brojne komplikacije u komunikaciji na poslu. Dolazite do brojnih nesporazuma sa saradnicima.
LJUBAV: Jako je važno kakav ćete stav zauzeti prema svom partneru- od toga zavisi i kakav će vam period biti. Ukoliko budete bili konfuzni i nervozni, takvo raspoloženje će se preneti i na vašu vezu.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa disajnim putevima ali i sa eventualnim alergijskim reakcijama... U ovoj fazi vam je i koža prilično osetljiva, pa povedite računa da joj pružite adekvatnu negu.

VAGA
POSAO: Pokušajte da ne ulazite u veće rizike tokom ovog perioda. Mogli biste da ostvarite veliki gubitak ili da napravite neku kobnu grešku. Nije vreme za kockanje bilo koje vrste, ne dopustite da vas bilo šta povuče ka tome.
LJUBAV: Ukoliko ste već neko vreme u emotivnoj vezi tajnog karaktera iz bilo kog razloga, ovaj period nije naročito dobar jer bi neke stvari polako mogle da izađu na videlo. Moguće je da o vama kruže brojni tračevi.
ZDRAVLJE: Skloni ste promenljivom raspoloženju, emocije vam osciliraju i opterećeni ste raznim problemima. Mogući su manji problemi sa depresijom ili nesanicom, psiha vam je veoma osetljiva.

ŠKORPIJA
POSAO: Maksimalno ćete se posvetiti pokretanju novog posla koji ste osmislili. Ne želite da vas bilo šta skrene sa tog puta. Želite da dokažete da možete sve. Ipak, držite se nekih realnih očekivanja u granicama normale.
LJUBAV: Veoma ste emotivni i imate jaku potrebu za tim da budete konstantno pored voljene osobe. U nekim trenucima se pitate da li preterujete. Kada volite vi nemate nikakve limite, to je za vas prevaziđeno!
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa niskim pritiskom, malaksalošću, vrtoglavicom... Povedite računa da obezbedite sebi dovoljno sna. Nije preterano povoljan period za bavljenje fizičkom aktivnošću.

STRELAC
POSAO: Na poslovnom planu se sve odvija manje- više uobičajenim tokom ali bez obzira na to vi imate konstantan osećaj zabrinutosti i neki loš predosećaj. Kao da samo čekate da vam se neki problem pojavi.
LJUBAV: Moguće je da ćete zarad prolaznih strasti pokvariti neko prijateljstvo i da ćete se kasnije zbog toga pokajati. Sada lako pravite sasvim pogrešne emotivne izbore a ni sami ne znate zašto se tako ponašate.
ZDRAVLJE: Možete osećati da ste pod velikim pritiskom sa svih strana. Veoma ste osetljivi i podložni ste raznim upalnim i bolnim stanjima. Mogući su manji problemi sa povišenom temperaturom.

JARAC
POSAO: Bićete iznenađeni time koliko su vaši saradnici spremni da vam izađu u susret. Niste imali tako visoko mišljenje o njima, pa pomalo osećate i krivicu. U svakom slučaju, bićete veoma prijatno iznenađeni.
LJUBAV: Situacija je sasvim stabilna, a vi ste konačno preko svog jezika prelomili ono što vam je ležalo na srcu već duže vreme... Možete da očekujete da će vam partner pružiti maksimalnu podršku u svemu.
ZDRAVLJE: Možete da računate na veoma povoljnu situaciju na polju zdravlja. Ispraznili ste nakupljenu negativnu energiju i frustracije i nakon toga ste nekako prodisali! Preporučuje vam se fizička aktivnost u što većoj meri!

VODOLIJA
POSAO: Imaćete malo veće probleme u komunikaciji sa nadređenima koji više ne gledaju tako blagonaklono na vaše propuste. Da biste vratili njihovo poverenje moraćete maksimalno da se potrudite i žrtvujete.
LJUBAV: Voljena osoba vam pokazuje da je ljuta na vas i to sa dobrim razlogom. Ovaj put se nećete izvući na vaš šarm, već ćete morati da pokažete da ste zreli i odgovorni i spremni da se suočite sa problemima.
ZDRAVLJE: Možete da očekujete probleme po pitanju stanja zuba, desni i usne duplje. Vodite računa o higijeni i idite na redovne kontrole, kako biste na vreme mogli da otklonite smetnje koje su se pojavile.

RIBE
POSAO: Vama je ova faza veoma povoljna i nema potrebe da sumnjate u to! Maksimalno se aktivirajte oko toga da ostvarite svoje ciljeve i rezultati će biti duplo bolji nego što očekujete. Samo budite hrabri i dosledni sebi!
LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom putovanju sa voljenom osobom, zajedno pravite planove i maštate. Nemojte dopustiti da sve ostane samo u vazduhu, već uradite i nešto konkretno po tom pitanju.
ZDRAVLJE: Ukoliko ste već do sada imali problema sa cirkulacijom, venama u predelu nou ili oticanjem zbog zadržavanja tečnosti u organizmu- sada se stanje može pogoršati. Javite se svom lekaru.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.