U ovom horoskopskom znaku rađaju se NAJPOSEBNIJE žene: Možda ste među njima

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 07:11

U ovom horoskopskom znaku rađaju se NAJPOSEBNIJE žene: Možda ste među njima

Drugačije od ostalih.

Znate one žene koje uvek iskaču iz mase i privlače pažnju gde god da se pojave?

Postoje velike šanse da su rođene u znaku Blizanaca jer upravo ovaj horoskopski znak najčešće zrači nekom magnetskom privlačnošću, energijom i odvažnošću. Žene rođene u ovom znaku obično su i vrlo aktivne, vole velika društva i najčešće su ekstrovertne.

Za sebe uvek tvrde da imaju puno prijatelja, ali ono što vam neće reći – isti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi brzo im dosade pa vole da menjaju društva.

Žene Blizanci obožavaju flert i vrsne su u tome, ali nemojte da vas to zavara – njih nije nimalo lako osvojiti. One su samopouzdane i svesne svojih vrednosti, a njihov široki opus znanja i visok koeficijent inteligencije retko koga ostave ravnodušnim.

One su najglasnije u društvu, duhovite su i vrlo zabavne, ali nikad ne otkrivaju svoje tajne pa je njihov privatni život prava misterija.

Kada se istinski zaljube, one su spremne da se potpuno predaju muškarcu, a najčešće ih privlače oni koji su im totalna suprotnost – ćutljivi i stidljivi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.