Tvrdoglavi egoisti ili brzoplete dobrice: Kojoj grupi znakova pripadate?

Izvor: 011vodič.com, 26.Maj.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvrdoglavi egoisti ili brzoplete dobrice: Kojoj grupi znakova pripadate?

Ovan, Rak, Vaga i Jarac su kardinalni znakovi, a istovremeno su i kardinalne tačke na kompasu.
Kakvi su horoskopski znakovi kad je reč o kvalitetima koji ih krase?
Dele se u tri grupe od po četiri znaka – na kardinalne, fiksne i promenljive znakove. Pronađite se i proverite da li je astrološko predviđanje tačno!
Kardinalni znakovi
Ovan, Rak, Vaga i Jarac spadaju u ovu grupu, a istovremeno su i kardinalne tačke na kompasu istok >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – sever – zapad i jug. Nazivaju se kardinalnim jer upravljaju smenom godišnjih doba. Aktivni su i puni inicijative, ambiciozni i nezavisni, ali i brzopleti i skloni dominaciji.


Fiksni znakovi
Bik, Lav, Škorpija i Vodolija označavaju srednji mesec svakog godišnjeg doba. Odlučni su, stabilni i fokusirani, ali i tvrdoglavi, egoistični i teško se menjaju.
Promenljivi znakovi
Blizanac, Devica, Ribe i Strelac označavaju završni mesec svakog godišnjeg doba. Svestrani su, promenljivi, intuitivni i lako se prilagođavaju, a mogu biti i nepouzdani i nepostojani.


The post Tvrdoglavi egoisti ili brzoplete dobrice: Kojoj grupi znakova pripadate? appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.