Tri znaka kojima će 2024. doneti novac: Radovaćete se već početkom godine

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 20:18

Tri znaka kojima će 2024. doneti novac: Radovaćete se već početkom godine

Zvezde kažu da će određeni horoskopski znakovi i te kako osetiti bolju situaciju na polju finansija, pa saznajte da li ste i vi među njima.

Još malo vremena nas deli od ulaska u 2024. godinu, a ukoliko se nadate boljoj finansijskoj situaciji i među tri znaka ste za koje astrolozi tvrde da će se "opariti" već početkom iduće godine, imate čemu da se radujete.

U pitanju su: Ova, Rak i Škorpija.

Ovan

Vama novac nikada nije prioritet, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali niste "gadljivi" kada ga ima dovoljno. Zvezde kažu da će period od januara do marta 2024. biti veoma plodan za sve osobe rođene u znaku Ovna, naročito ako posluju sa inostranstvom ili očekuju da im neki novac stigne preko granice. Možda je reč i o stipendiji.

Rak

Novac vam je važan, nekada i najvažniji, naročito onim pripadnicima vašeg znaka koji tvrde sasvim suprotno. Zato je ova vest za vas veoma važna – biće para 2024, mnogo više nego 2023, ali i prethodnih godina, naročito ako ta dobit zavisi od drugih ljudi. Radujte se!

Škorpija

Vama već tokom ovog novembra sledi dobitak, zarada, priliv novca u bilo kom vidu, a što se tiče naredne godine astrolozi kažu da će naročito dobro za vas biti od januara do marta. Zato, zasucite rukave - isplatiće se, posebno ako slušate svoju intuiciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.