Tri horoskopska znaka za koja se pare lepe kao lude, imaju najveće šanse da dobiju na lotou

Izvor: B92, 30.Mar.2023, 20:51

Tri horoskopska znaka za koja se pare lepe kao lude, imaju najveće šanse da dobiju na lotou

Neki horoskopski znaci jednostavno imaju više sreće od drugih i novac kao da se lepi za njih.

Njih sreća prati na svakom koraku, a igre na sreću donose im neverovatne dobitke.

U nastavku vam donosimo tri horoskopska znaka koja imaju najveću šansu za dobitak na lotou.

Strelac

Strelci su rođeni kao dobitnici, bilo kada je reč o primanju poklona, bacanju kockica ili igrama na sreću. Kod njih postoji prirodna lakoća, a s obzirom na to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ih krasi neverovatan optimizam, ne boje se da se klade naveliko i riskiraju sve.

Njihova smelost se redovno nagrađuje blagodatima loto bogova i begom iz strašnih nevolja. Divna stvar u vezi s ovim neočekivanim dobicima je to što ovaj vatreni znak voli da deli, te ako imaju oni, imaju svi oko njih.

Jarac

Jarcima sreća dolazi kasno i sporo. Ipak, njihova patnja rađa strategiju i oštro oko za nove prilike. Najmarljiviji od zemljanih znakova, oni uče sami da stvaraju sreću i da čuvaju svoj dobitak omogućujući svakom prosperitetu koji nađu da ima dovoljno prostora za razmnožavanje.

Ribe

Ribe su najsrećniji horoskopski znak kad je reč o dobicima u igrama na sreću. One su prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od bilo kog drugog znaka, odnosno 11,6 odsto svih dobitaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ova 3 horoskopska znaka imaju najveće šanse za dobitak u igrama na sreću

Izvor: Luftika.rs, 31.Mar.2023, 17:51

Neki horoskopski znakovi čini se imaju više sreće od drugih.. Proverite jeste li među njima.. Ribe Ribe su najsrećniji horoskopski znak kad je reč o dobicima u igrama na sreću.. One su prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od bilo kog drugog znaka, odnosno 11,6 posto svih dobitaka.. Jarac Jarcima...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.