Težak period za njih: Ova tri horoskopska znaka bi se mogla razvesti do kraja godine

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 20:51

Težak period za njih: Ova tri horoskopska znaka bi se mogla razvesti do kraja godine

Prema atrološkim prognozama, ova tri horoskopa znaka će se suočiti sa poteškoćama u braku, a kod nekih bi moglo čak da dođe i do razvoda.

Ovan

Ovan je poznat po svom strastvenom i impulsivnom karakteru. 2023. godine te osobine bi mogle dovesti do nesuglasica u braku, posebno ako partneri ne dele njihovu želju za uzbuđenjem i avanturom. Ako Ovnovi ne pronađu ravnotežu između individualnog izražavanja i obaveza prema partneru, mogli bi da se suoči >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa problemima koje vode do razvoda.

Device

Device su poznate po svom analitičkom umu, perfekcionizmu i potrebi za redom. Iako su to često pozitivne osobine, Device bi ove godine mogle biti prekritične prema svojim partnerima, a to bi moglo izazvati nesporazume. Devica će morati da nauči da bude fleksibilnija i otvorenija prema nesavršenostima svog partnera kako bi izbegla potencijalni razvod.

Vaga

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i harmonijom, ali 2023. mogli bi se suočiti sa izazovima koji dovode u pitanje njihovu sposobnost da postignu ovu ravnotežu. Ako Vaga dozvoli da se njen životni balans previše naruši, bilo kroz konflikt ili prevelike kompromise, moglo bi doći do razvoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.