Težak dan pred Ovnovima, Škorpije imaju PROBLEM sa PAPIROLOGIJOM! Horoskop za četvrtak je pred nama

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 07:33

Težak dan pred Ovnovima, Škorpije imaju PROBLEM sa PAPIROLOGIJOM! Horoskop za četvrtak je pred nama

Evo šta možete da očekujete!

Horoskop za četvrtak je spreman, pogledajte šta predviđa za vaš znak.

OVAN

Posao: Dosta naporan dan očekuje Ovnove, i svi bi mogli da očekuju nešto od vas da uradite, da  završite. Budite oprezni kada je konkurencija u pitanju. 

Ljubav:  Od poslovnih obaveza, malo vremena će vam ostati za ljubavnu sferu, pa budite spremni i za poneku kritiku sa druge strane.

Zdravlje: Psihofizički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << umor.

BIK

Posao: Budite uverljivi kada nadređenima budete prezentovali poslovne planove, iskoristite ovaj povoljan trenutak maksimalno.

Ljubav: Povoljne su okolnosti da nekog upoznate, budite šarmantni i veseli  i pre svega uživajte.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

BLIZANCI

Posao: Potencijalno vrlo dobar dan je pred Blizancima. Imate dovoljno energije i elana da izađete na kraj sa svim preprekama i obavezama.

Ljubav:  Moguće nerazumevanje sa druge strane možete rešiti samo strpljenjem i kompromisom. Ne komplikujte dalje bez potrebe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

RAK

Posao: Postoje opcije  za saradnju sa inostranstvom intenzivnije nego do sada, što bi vam moglo dati dodatnu motivaciju.

Ljubav: Ne bi trebalo da ulazite u neke duge priče i bespotrebne rasprave sa dragom osobom, potrudite se da se prešaltate na onu vedriju stranu.

Zdravlje: Nemojte preterivati u svakodnevnim aktivnostima kako se ne bi preforsirali.

LAV

Posao: Nastavlja se period uspešnih poslovnih aktivnosti kod većine tipičnih Lavova. Opšta radna atmosfera generalno bi trebalo da bude dobra.

Ljubav: Iako možda sve ne ide tokom kojim biste hteli, posebno kada je komunikacija u pitanju ne bi bilo loše poslušati i poneki prijateljski savet.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

DEVICA

Posao: Odličan dan u najavi je pred Devicama. Danas biste mogli da bude vi u centru svih dešavanja, posebno kada su izvesne tehničke promene u dosadašnjem načinu rada u pitanju.

Ljubav: Vrlo dobro raspoloženje i dobru pozitivnu energiju možete očekivati u druženju sa prijateljima ili nekom izlasku. Možda ne budu prilike iz snova, ali svakako bi mogla da iskrsnu i neka nova poznanstva.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Potrebna vam je dobra organizacija kako biste sve izgurali na adekvatan način pa poradite ozbiljnije na tome i uspećete.

Ljubav: Relativno opušten dan bez nekih kapitalnih preokreta, možete očekivati i na ljubavnom planu. Bićete u nekom svom svetu, prepušteni uglavnom razmišljanju.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

ŠKORPIJA

Posao: Obratite pažnju na dokumentaciju i na bitnu papirologiju, ne odlažite nište i ne radite to bez dodatne kontrole može biti nekih problema u budućim koracima.

Ljubav: Priuštite sebi izlazak, druženje, izuzetno su povoljni aspekti za ljubav i trebate ih iskoristiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

STRELAC

Posao:  Ovaj četvrtak bi mogao biti izazovan  za one predstavnike ovog sazvežđa koji barataju tehnikom ili papirima. Neke situacije ćete morati rešavati u hodu.

Ljubav: Slobodni Strelčevi imaju odlične mogućnosti ili za značajno novo poznanstvo ili za pokretanje emotivne priče sa osobom koju već neko vreme poznaju.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

JARAC

Posao: Uporni i dosledni Jarčevi i danas bi trebalo da se pokažu na visini zadatka kada je profesionalno i odgovorno izvršavanje svih obaveza u pitanju, što će vam svakako doneti veliko poboljšanje u budućem periodu.

Ljubav: Pokušajte se malo više potruditi da pronađete model za iznalaženje više vremena  kako bi ga što kvalitetnije provodili zajedno.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

VODOLIJA

Posao: Budite uporni, nemojte odustajati od svojih ideja, ali potrudite se da potražite kompromisne modele, uz određene  ustupke možete očekivati i bolje razumevanje, od strane nadređenih na prvom mestu. 

Ljubav: Budite tolerantniji, više se opustite i videćete da neke stvari bolje funkcionišu.

Zdravlje: Jačajate imunitet.

RIBE

Posao: Prilagođavanje je ključ, pa se potrudite da na tome maksimalno radite, kako biste sve zacrtane obaveze na vreme realizovali.

Ljubav: Slobodne Ribe, komunikacija sa osobom koju ste nedavno upoznali ide svojim tokom i savet je da ništa ne požurujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.