Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2023, 13:31

Teško ih je zadržati: 6 znakova zodijaka koji nisu za dugoročne veze

Proverite koliko truda ćete morati da uložite da biste održali vezu sa partnerom. Ovih 6 horoskopskih znakova nisu za dugotrajnu vezu i gotovo ih je nemoguće zadržati.
Koliko god veza izgledala je savršeno, predstavnici nekih horoskopskih znakova su birali i ponekad morate da se potrudite da ih zadržite. Zašto se ovo dešava?
6 znakova zodijaka koji nisu za dugu vezu Iznad Ljubav je žila kucavica Ovna. Važno su mu osećanja i dinamika. Istovremeno, tipična manifestacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ovog znaka u vezi je posesivnost i ljubomora. Ovnovi ne tolerišu prevaru i zaštitite zajednicu ako partner ispunjava njihova očekivanja. Ako veza postane dosadna, Ovan će pronaći iskru sa strane.
Blizanci Ovo je promenljiv znak: lako se pristupaju promenama i novim okolinama i brzo menjaju fokus pažnja. Očekujte vernost i lojalnost od tipičnih Blizanaca samo ako održavate zajednički interes. Oni cene inteligenciju i svest, pa da bi zadržali takvog partnera, stalno im dajte hranu za razmišljanje.
Lav Po prirodi, Lav je prilično veran znak. On zna svoju vrednost i izabire sjajnog partnera kome može da se divi. Ali često postoji potreba da budete prenosivi i hvaljeni: u vezama on traži upravo takav pristup. Ako partner ispunjava očekivanja, onda će Lav ostati u vezi. Ali ako mu je ponos povređen, onda se oprašta i ide dalje.
Strelci Velikodušnost i otvorenost važni su tipičnom Strelcu. U ličnim odnosima, predstavnici ovog znaka najviše cene ravnopravnosti, zajednički rast i putovanja. Rado će otići na dugo putovanje sa svojim izabranicom. Prijateljska i opuštena atmosfera im je važna u porodici. A ako nije tako, lako se rastaju od partnera, bez svađa i nepotrebne drame.
Vodolija Za tipične Vodolija posebno su važne njegove slobode i nezavisnost. Stoga je sposobna za lojalnost i odanost svom partneru samo ako se oseća udobno i slobodno. Veoma je važno da ne narušite njihovu slobodu, dozvolite joj da se izrazi i ostane njen dobar prijatelj – tada će Vodolija povratiti sva osećanja.
monkeibussinesimages/gettiimagesplus
Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije


Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.