Tajne seksualne maštarije svakog horoskopskog znaka: Ribe vole stopala, Škorpije su mazohisti

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 18:23

Tajne seksualne maštarije svakog horoskopskog znaka: Ribe vole stopala, Škorpije su mazohisti

Činjenica je da svaki horoskopski znak ima tajne želje u krevetu. Neki od njih su spremni da svoje fantazije podele sa partnerima, dok će drugi ipak zadržate maštanja samo za sebe. Šta vaš horoskopski znak kaže o vašim pretenzijama u krevetu?

Ovan

Ovnovi nemaju ništa protiv da ih neko posmatra za vreme seksualnog čina. Naprotiv, ništa ih više ne uzbuđuje od swingerajske zabave.

Bik

Bikovi žele doživljaje za sva čula! >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vrući vosak sveća, analne igračke, čulne igre s čokoladom ili medom – kod Bikova slobodno može i prljavo!

Blizanci

Pošto su pravi majstori komunikacije, blizanci vole kad se priča u krevetu. Ni jedan horoskopski znak ne vlada umetnošću „prljavog govora“ bolje od blizanaca.

Rak

Oni su nadareni glumci i vole da u krevetu igraju igrice s ulogama. Vrlo su maštoviti i uvek su spremni da pokušaju nešto novo.

Lav

Lavovi vole seks na otvorenom. Stalni osećaj neizvesnosti i straha hoće li biti uhvaćeni za vreme seksa ih mnogo pali. S njima uvek morate biti spremni na kocku.

Devica

U realnom životu osoba rođena u znaku device je uvek ljubazna, dobro organizovana i perfekcionistički nastrojena. Međutim, device u krevetu vole da se opuste i da budu u podređenoj ulozi.

Vaga

Vage vole estetiku. Nema ništa što će jednu vagu uzbuditi više od maštovitog seksi kostima. Zaista, mašta kod njih nema granice kad je reč o donjem rublju.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak prilično je dominantan u realnom životu. On tu dominaciju želi da prenese i na seksualni život. Škorpije vole grubost, pa su otvoreni i za sadomazohističke igre.

Strelac

Strelcima su važne promene i raznolikost. Svejedno da li je u pitanju seks u kuhinji, na tepihu ili u šumi – oni jednostavno žele sve da isprobaju.

Jarac

Jarčevima je u postelji sve dopušteno, spremni su da se prepuste mašti u potpunosti. Takođe vole da se snimaju za vreme seksa.

Vodolija

Vodolije su jako radoznale i fasciniraju ih su seksualne igračke svih vrsta. Spremni su da vrlo brzo nauče da rukuju njima kao pravi majstori.

Ribe

Ribe imaju jedan poseban fetiš, a to su stopala. Osobe rođena u znaku ribe rado će lickati i grickati nožne prste svojom partneru. Njihova kreativnost i maštovitost čini ih idealnima kada je u pitanju igranje različitih uloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.