Svaki znak horoskopa deli se na tri dekade – nismo jednaki

Izvor: Luftika.rs, 30.Mar.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki znak horoskopa deli se na tri dekade – nismo jednaki

Zodijak se po dužini sastoji od 360 stepeni i deli se na 12 znakova tako da svaki znak ima tačno trideset stepeni, koji se mogu podeliti na tri jednaka dela od po 10 stepeni. Ovi delovi nazivaju se desetine ili dekade. Desetine su dodeljene znacima istog elementa, kojem pripada onaj znak kojeg su deo.
Tako su dekade u znaku Ovna povezane s Ovnom, Lavom i Strelcem, dakle sve tri desetine predstavljaju vatrene znakove. Svakom dekadom vlada vladar onog znaka kojem je dodeljena, pa će u prethodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << primeru, prvom desetinom vladati Mars (Ovan), drugom Sunce (Lav), a trećem Jupiter (Strelac). Svaka dekada ima svoje značenje i može dodatno pojasniti karakter čoveka i njegove sklonosti.

OVAN I. DEKADA (21.-30.3.) Vladar Mars
Puni ste energije, strasti i entuzijazma. Život vam je prepun uzbuđenja i poduhvata koji bude adrenalin, a ono što vam nedostaje jesu strpljenje i samokontrola. U ljubavi ste nagli, brzo planete, ali se još brže osećajno ugasite. Pripazite na glavu, zube, oči i uši.
II. DEKADA (31.3.-10.4.) Vladar Sunce
Rođeni ste vođa, težite dominantnim ulogama, hodate uzdignute glave, čuvate ponos i uživate u divljenju komplimentima okoline. Velikodušni ste i darežljivi. Imate mnogo prijatelja i aktivan društveni život. Posedujete talent za zavođenje.
III. DEKADA (11.-20.4.) Vladar Jupiter
Aktivni ste i preduzimljivi. Težite visokim i uglednim pozicijama u društvu i na poslu. Velik ste pustolov i istraživač. Sposobni ste ostvariti svoje ideje. Na poslovnom putu čeka vas uspeh i novac, a na intimnom brak iz ljubavi.

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Svaki znak ima tri dekade: Proverite šta vaša dekada otkriva o vama

Izvor: B92, 30.Mar.2017

Svaki znak je podeljen na dekade. Tako su dekade u znaku Ovna povezane s Ovnom, Lavom i Strelcem, dakle sve tri dekade predstavljaju vatrene znakove. Svakom dekadom vlada vladar onog znaka kojem je dodeljena, pa prvom vlada Mars (Ovan), drugom Sunce (Lav), a trećom Jupiter (Strelac). Svaka dekada ima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.