Svaki horoskopski znak ima posebnu supermoć u krevetu – saznajte koja je vaša

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki horoskopski znak ima posebnu supermoć u krevetu – saznajte koja je vaša

Dosta stvari po kojima vas ocenjuju u krevetu dolaze iz vaše ličnosti. Na svu sreću, za neke od njih možete da okrivite zvezde pod kojima ste rođeni.

Saznajte koje su vaše najveće seksualne prednosti i mane po horoskopskom znaku:

Ovan

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Vaš znak je poznat po tome što je impulsivan i smeo. Na Ovna uvek možete da računate da će napraviti odličan provod među čaršavima. A ako mu kažete šta želite jasno i glasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << - orgazam je zagarantovan.

Bik

Bik je veoma senzualan i pravi stručnjak u određivanju ritma i tona svakog seksualnog susreta. Drugim rečima, nije potrebno puno da ovaj znak bacite u pravo raspoloženje - a to takođe može da uzbudi i partnera.

Blizanci

Ovaj znak je poznat po svojim intelektualnim veštinama i jeziku. U prevodu, možete da očekujete prilično "prljav" razgovor u krevetu. Ali to nije sve, Blizanci su odlični kada treba pričati o fantazijama partnera i njihovom ostvarivanju.

Rak

Rak je veoma emotivan i puno energije troši na sopstvenu zaštitu. To znači da mu je potrebno malo više vremena da se zagreje za seks. Ali to ne mora da bude loša stvar jer ćete na taj način polako graditi temelj za neverovatan orgazam koji će uslediti.

Lav

Foto-ilustracija: Profimedia

Lav obožava dramu i spontanost. To znači da je uvek raspoložen za glumljenje uloga, seksi donji veš, sveće i puno romantike. Što je seksualni gest veći - to je Lav srećniji, a o partneru nećemo ni da počinjemo.

Devica

Vaš znak je talentovan za negu i brigu prema drugima, čak i kada je seks u pitanju. Ovo je posebno tačno kada postoje emocije prema partneru. U toj situaciji, Device su čiste seksualne mašine koje mogu da pružaju zadovoljstvo celu noć.

Vaga

Vage mnogi smatraju "znakom veza". Kada je seks u pitanju, ovaj znak radi naporno kako bi pronašao sve prave tačke na partnerovom telu i potom na njima svirao najslađe melodije.

Škorpija

Kada je Zodijak u pitanju, Škorpije pružaju najseksi seks. Ovaj znak je prepun emotivne energije i na partnera je u seksu fokusiran poput snajpera. A ne odmaže ni podatak da su Škorpije odlične u oralnom seksu.

Strelac

Foto-ilustracija: Profimedia

Vaš znak poseduje bezbrižan šam na koji mnogi padaju i zbog toga vrlo često povredite više srca nego što ste nameravali. Tretirate seks kao igru i takmičenje, ali na dobar način. Zato partner svaki put može da očekuje još bolji orgazam ili još duži seks.

Jarac

Istina boli, a zvezde kažu da je ovaj znak pomalo krut i bez previše emocija u krevetu. Međutim, jednom kada se opusti, fokusiraće se samo na orgazam partenra i ništa neće moći da ga spreči u nameri da mu pruži najbolji seks u životu.

Vodolija

Vaš znak je u osnovi pravi čudak. Na plaši se da vodi svoj život po soptvenim pravilima. Sa druge strane, to znači da nikada ne znate čime će vas oduševiti u spavaćoj sobi.

Ribe

Posedujete slatku i osetljivu stranu koja vam pomaže da lako otkrijete šta partner želi u krevetu bez previše objašnjavanja. U osnovi, Ribe su pravi čarobnjaci koji kao da umeju da čitaju misli.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.