Što naume, to ostvare: 5 NAJISTRAJNIJIH horoskopskih znakova

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Što naume, to ostvare: 5 NAJISTRAJNIJIH horoskopskih znakova

Uspevaju u svemu.

Uvek dobiju ono što žele! Za njih prepreke nema!

Ne samo da znaju da reše svaki problem koji se nađe pred njima – znaju da reše i tuđe probleme. Ovnovi su odlični šefovi jer uvek imaju baš sve pod kontrolom.

Vage su perfekcionisti, a upravo zbog toga ne staju dok stvari nisu tačno onakve kakve moraju da budu. Nekima će to ići na nerve, ali Vage se zbog njih ne brinu.

Odlučnost koju imaju Device često se tumači kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ZLOBA. Njihova sklonost ka šefovanju nije zlonamerna, ali jednostavno kad kritikuju, zvuče zlobno.

One su pravi umetnici kad je u pitanju dobijanje onoga što žele. Ribe će vam suptilno predložiti nešto i uvući vam se pod kožu do te mere da nećete ni shvatiti da MANIPULIŠU vama.

Škorpioni znaju tačno šta žele i kako to žele, a najčešće nemaju strpljenja za druge pa sve rade sami. Jedino tako su zadovoljni rezultatima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.