Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jan.2024, 19:30

Šta nam donosi Venera u Jarcu: Prognoza za sve horoskopske znake

Venera je jedna od ličnih planeta i predstavlja način na koji pokazujemo i primamo ljubav, a 23. januara menja znak. Šta nam donosi Venera u Jarcu?
Ali kako će se osećati horoskopski znaci kada Venera uđe u Jarca? Šta će vam planeta ljubavi pripremiti, bez obzira na to u kom znaku ste rođeni? Koje kvalitete Venera usvaja kada uđe u Jarca? Ako vas zanimaju odgovori na ova pitanja, nastavite da skrolujete.
Šta nam donosi Venera u Jarcu od 23. januara do 16. februara 23. januara >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 2024, oko 4 sata ujutro po istočnom vremenu, Venera napušta spontani i optimistični znak Strelca i ulazi u pragmatičan, posvećen znak Jarca. Venera će ostati u Jarcu do 16. februara 2024. Svi ćemo osetiti ovaj prelazak…
S obzirom na to da Venera vlada srcem, umetnošću, zadovoljstvom i načinom na koji se prepuštamo životu i uživanjima, svaki horoskopski znak oseti Venerine tranzite. Na individualnom nivou, Venera predstavlja naše kapacitete za ljubav, kreativnost i finije stvari – čak i kada se nalazi u praktičnom znaku kao što je Jarac!
Značaj ulaska Venere u Jarca Jarac je kardinalni zemaljski znak kojim vlada Saturn. To su racionalne, odmerene osobe sa jakim osećajem dužnosti. Povezan sa 10. astrološkom kućom statusa i profesionalizma, energija Jarca je ozbiljna, posvećena i ambiciozna, posebno kada su u pitanju posao i emocije.
Kada Venera usvoji pragmatičnu energiju Jarca, ona obezbeđuje fokusiranu odanost svih članova zodijaka. Vreme je važan faktor koji treba uzeti u obzir i tokom ovog tranzita. Saturn je planeta koja upravlja vremenom i odmerenim odlukama, pa će Venera u Jarcu svima doneti više mudrosti kada je ljubav u pitanju.
Dok se Venera u Strelcu osećala razigrano i slobodno, u Jarcu će biti mnogo rezervisanija.  Jarčevi zahtevaju lojalnost i pouzdanost od svojih najmilijih i to je tema koja može preovladati tokom Venerinog boravka u ovom znaku.
Šta nam donosi Venera u Jarcu: Pripremite se… Ovan Ovaj tranzit će vas možda naterati da se malo prizemljite, posebno kad je posao u pitanju. Iako vam je silno prijala spontanost i nezavisnost koju vam je priuštila Venera dok je boravila u Strelcu, sada je vreme da se uozbiljite. Koje veze možete da uspostavite tokom njenog tranzita kroz Jarca, a koje će vam koristiti u karijeri? Idite odmerenim koracima ka onome što vaše srce smatra najvažnijim!
Bik Ovo je moćan tranzit za vas, Bikovi. Kao zemaljski znak kojim vlada Venera, razumete i zadovoljstvo koje Venera traži, kao i praktične instinkte Jarca. Kako možete da uklopite svoju sklonost ka uživanju sa svojom potrebom za stabilnošću tokom ovog vremena? Možda će biti lakše nego što mislite, ali se pazite tvrdoglavosti i ljubomornih ispada!
Blizanci Vaša sopstvena ambicija će vas iznenaditi tokom ovog tranzita, Blizanci. Iako je Venera planeta ljubavi, dok bude prolazila kroz znak Jarca vi ćete se okrenuti sebi i svom poslu. ipak, pobrinite se da zadržite svoj osećaj za igru, iako vas jarčevska energija poziva na ozbiljnost. Možete istovremeno biti i razigrani i ozbiljni.
Rak Vi delite Jarčevu potrebu za stabilnošću, Rakovi, zbog čega će vas ovaj tranzit naterati da tražite više odgovornosti od onih koje volite. Možda ovo znači posvećenost; možda ne. Bez obzira na to kakve odnose gradite tokom ovog Venerinog tranzita, nijednog momenta ne potcenjujte svoje kvalitete. Nikada ne znate koga možete privući kada pokažete koliko ste pouzdani i samouvereni.
Lav Dok Venera bude boravila u znaku Jarca, posvetite se isceljivanju emotivnih rana i svog srca. Bez obzira na to kako izgleda vaš trenutni status veze, Venera koja ulazi u Jarca tražiće od vas da preduzmete odmerene korake ka ličnom rastu. Ambiciozni ste kao i Jarac, ali kako možete da iskoristite svoje veštine za sopstveno poboljšanje? Šrto se više budete bavili sobom i provodili vreme u tišini, biće bolje za vas.
Devica Kada Venera uđe u Jarca, draga Device, do izražaja će doći vaša takmičarska strana. I lično i profesionalno, ovaj tranzit će vam priuštiti zdravu dozu flerta. Primetićete kako vas drugi pažljivo posmatraju i procenjuju  – i poslovno i privatno. Ovaj Venerin tranzit može probuditi ogromnu strast za koju niste ni svesni da je posedujete.
Vaga Kada Venera uđe u znak Jarca, okrenite se onome što ste zanemarili, posebno vašim odnosima. Lako je davati obećanja tokom ovog vremena, posebno onima koje volite. I ne kalkulišite. Sve što date od srca, višestruko će vam se vratiti. Ako ste sami, sad je vreme da privučete stabilnog i posvećenog partnera.
Škorpija Dok Venera bude boravila u znaku Jarca, protresite malo svoje odnose. Vi kad volite, predajete se do kraja i sve biste dali i učinili za partnera i bliske ljude. A da li vam se to vraća istom merom? Gde dajete previše? Postoje ljudi u vašem bliskom okruženju koji ne zaslužuju vašu pažnju u pomoć. A tokom ovog tranzita jasno će se sami otkriti.
Strelac Dok Venera izlazi iz vašeg horoskopskog znaka, ona ulazi u vašeg strpljivog i odmerenog komšiju, Jarca. Šta možete naučiti od ovog zemljanog znaka da ojačate svoj osećaj posvećenosti i upravljanja vremenom? Ponekad je potrebno održavati, a ne inovirati, posebno kada su u pitanju veze koje cenite!
Jarac Uprkos tome što Sunce ulazi u Vodoliju dok Venera ulazi u vaš znak, i dalje ćete osećati toplinu i imati jasnu viziju svetle budućnosti. Postavljanje temelja je lako za vas, posebno kada je u pitanju romansa. Ako ste sami, postoje velike šanse da sretnete osobu koja će vas zaintrigirati. Pustite malo srcu da vas vodi – odmorite mozak…
Vodolija Da li se osećate kao da su vas preplavile emocije, drage Vodolije? Venera u Jarcu može izneti na svetlost dana vašu ranjivost od koje ne treba da bežite – naprotiv. I nemojte bežati od drugih ljudi, naročito potencijalnog partnera. Mi rastemo u odnosima i možda vas ta osoba bolje razume nego što vi možete i da pretpostavite.
Ribe Bitniji je kvalitet od kvantiteta, drage Ribe. I to će biti glavni moto Venerinog tranzita kroz znak Jarca. Samo nemojte da se dajete previše onima koje volite jer možete lako da pregorite. Jarčeva ambiija vas može podstaći da se previše angažujete na poslovnom planu, ali to baš i nije dobra ideja u ovom periodu. Verovatno će vam u život ući nova, intrigantna lica.
Sam Edwards/gettyimages.com
Nastavite da čitate
?>



Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.