Izvor: Piplmetar.rs, 09.Maj.2023, 20:31

Šta Jupiter u Biku od 16. maja donosi svakom znaku Zodijaka

Jupiter uglavnom predstavlja dobre okolnosti

Foto: Pixabay


Jupiter ulazi u znak Bika 16. maja 2023. godine i tamo će ostati do 26. maja 2024. godine. Smatra se da je Jupiter planeta sreće, kulture i filozofije i da utiče na sreću, napredak, blagostanje i rast.
Energiju Jupitera ćemo svi osetiti, a u nastavku pročitajte kako će ovaj astrološki aspekt uticati na vaš horoskopski znak.
Ovan Jupiter će uticati na vaše >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << finansije, te možete očekivati neplanirane troškove. U ovom periodu ćete povratiti samopoštovanje, pa ćete napokon odrediti prioritete.
Bik Ova planeta ulazi u vaš znak, što će uticati na vas do kraja godine. Bićete zadovoljni svojim dostignućima i moguće je da ćete doći do visoke pozicije na poslu.
Blizanci Blizanci će u ovom periodu želeti da budu sami, pa neka se ljudi iz vaše okoline ne čude ako budete otišli sami na neko putovanje. Želite da radite na sebi, a u tome će vam pomoći osoba koju ćete izabrati u nekom trenutku.
Za ovaj znak ovo je godina rasta i poboljšanja i vrlo je moguće da ćete se otarasiti svega lošeg.
Foto:Shutterstock


Rak Veoma ste ambiciozni i pravi je trenutak da se okružite ljudima koji će vam pomoći da dođete do svog cilja. Budite uporni, jer će se to odraziti na vaše samopoštovanje i finansije.
Lav Vrlo je moguće da ćete napredovati u poslu i da ćete zbog istog otići u drugu zemlju kako biste još više napredovali.
Devica Čeka vas putovanje u inostranstvo koje će vam proširiti pogled na svet. Za neke Device ovaj aspekt predstavlja i vrstu duhovnog prosvetljenja.


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Od 16. maja konačno će nam svanuti, Jupiter prelazi u Bika, a evo kako će se to odraziti na svaki znak

Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2023, 10:12

Jupiter je najveći benfit horoskopa jer donosi bogatsvo, ali i utiče na širenje svega tamo gde se nađe. Od 16. maja konačno prelazi iz vatrenog i svojeglavog Ovna u zemljanog Bika, donoseći mirniju energiju, bar dok se ne bude sudario sa Uranom.. Akcenat će biti na zemlji, prirodi, prirodnim bogatstvima...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.