Srećni datumi u aprilu 2024. za svaki znak Zodijaka, dani kada sve ide kao po loju

Izvor: Luftika.rs, 01.Apr.2024, 12:45

Srećni datumi u aprilu 2024. za svaki znak Zodijaka, dani kada sve ide kao po loju

Toplo vreme, duži dani i dolazak pravog proleća utiču da nam se svima vrati elan i bolje raspoloženje, nakon tmurnog zimskog perioda. Rastuća energija Sunca tokom aprila ne utiče samo na sav živi svet, već prodire i u podsvest svakog čoveka, pa april važi za izrazito srećan mesec.
To je slučaj i ove godine, a vreme je da saznate šta su zvezde namenile za vaš horoskopskopski znak i kada će vam Univerzum biti posebno naklonjen.
Astrolozi su pripremili detaljnu prognozu za sve znakove Zodijaka za četvrti mesec 2024. godine, saznajte kada će vam ukazati šanse i kakve promene vas očekuju, kao i koji datumi će biti posebno povoljni.
Ovan Srećni datumi: 2, 13, 18, 23 i 25. april
Ovnovi, vaša odlučnost...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

April donosi haos, izazove i isceljenje: Bik mora da pripazi na svoje postupke, Rak uživa u bogatstvu i izobilju

Izvor: Luftika.rs, 01.Apr.2024

Proleće sa sobom unosi dašak svežeg vazduha u naše živote i novu inspiraciju. Međutim budite pripremljeni – isto tako će april biti težak i haotičan, ali na kraju donosi veliko isceljenje. Promene koje slede su neizbežne i počeće da se nezaustavljivo događaju već na početku meseca.. Astrolozi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.