Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2023, 20:44

Škorpija, Ovan, Blizanci, Lav i Jarac su najveće zloće Zodijaka i nije pametno imati ih za protivnike

Svi mi imamo i svoju mračnu stranu, a znak u kojem smo rođeni u velikoj meri određuje koliko će ona biti izražena.
Pojedini horoskopski znakovi važe za ‘zlobnije’, ali to ne mora nužno da znači da njihova priroda zaista i jeste mračnija od drugih, već je samo na burniji i eksplicitniji način iskazuju.
Bilo da su kraljice drame, osvetoljubive ili ljubomorne, nije dobro imati ih za neprijatelje.
Škorpija Prvo mesto na listi zauzima Škorpija. Ljudi rođeni pod ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << znakom su strastveni, ali umeju da budu i veoma osvetoljubivi.
Škorpije su poznate po oštrim jezicima i sklone su ljubomori. Ako ih izazovete, oni neće oklevati da vam uzvrate.
Ovan Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i nestrpljenju. Mogu biti veoma agresivni, a njihova priroda može dovesti do nepromišljenih postupaka.
Ako vas Ovan vidi kao neprijatelja, možete očekivati da će se boriti protiv vas do kraja.
Blizanci Blizanci su poznati po svojoj lukavosti i prevrtljivosti. Oni mogu biti veoma manipulativni i često menjaju mišljenje.
Ako se nađete na njihovoj lošoj listi, mogu biti veoma sarkastični i neprijateljski raspoloženi.
Lav Lavovi su poznati po svojoj dominaciji i samopouzdanju. Oni mogu biti veoma osetljivi na kritiku i imaju tendenciju da budu konkurentni.
Ako se suprotstavite Lavu, možete očekivati da će se boriti za svoju poziciju.
Jarac Jarčevi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i ambiciji. Oni mogu biti veoma materijalisti i skloni manipulaciji da bi postigli svoje ciljeve.
Ako se nađete na njihovom putu ka uspehu, možete očekivati da će manipulisati kako bi dobili ono što žele.
Izvor: ALO
Ova 4 horoskopska znaka ni zbog koga ne žele da se menjaju

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 12. april 2023. godine

Izvor: Luftika.rs, 11.Apr.2023, 13:31

Ovan vešt, Bik traži previše, dinamičan dan za Blizance, Rak i Vaga dobro, promene za Lava, Devica po svom, Škorpija ljubomorna, Strelac zatrpan, Jarac traži rešenje, Vodolija puna iznenađenja, a Ribe rade kao robovi. Ovo je današnji dnevni horoskop za 12. april 2023. godine.. OVAN Posao Brzim...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.