Izvor: Luftika.rs, 01.Jul.2023, 15:06

Škorpija, Devica i Jarac imaju najjaču psihu i mogu da savladaju sve životne oluje

Sve nas život stavlja pre mnogobrojne izazove i iskušenja. To su situacije u kojima je očekivano da nas obuzmu negativne emocije, ali i situacije u kojima moramo da pokažemo mentalnu snagu i prisebnost.
Kako ćemo reagovati kada se životne prepreke ispreče ispred nas zavisi od kućnog vaspitanja, sredine u kojoj živimo, ali horoskopskog znaka u kojem smo rođeni.
Astrolozi ističu da svaki horoskopski znak ima određene karakteristike i osobine, a sa jakom psihom izdvajaju 3 znaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Zodijaka:
Škorpija Škorpija je na ovoj listi na prvom mestu. Znak Zodijaka, koji je pod kontrolom Plutona, Škoprija je uvek spremna za krize, još od detinjstva. Uprkos preprekama, Škorpije zbog snažnog karaktera lako se izvlače iz svake nevolje.
Na unutrašnjem planu im, naravno, nije lako, jer su Škorpije veliki ljubitelji skrivanja emocija u sebi. Ali s druge strane, spolja nikada nećete reći da su nečim zaokupljeni ili ozbiljno zabrinuti zbog nečega, jer su, kao što smo već rekli, „tvrdi orasi“.
Devica Na drugom mestu upornih i snažnih horoskopskih znakova je Devica. One su najracionalniji znak Zodijaka, pa ih stoga ne odlikuju prevelika sentimentalnost. Čak i kada dođe do teških izazova, Devica će se uvek truditi da pronađe logično rešenje i da analizira situacju.
Oni svemu što se dešava pristupaju sa hladnim razumom, pa ih je teško razbesneti, a retko pokazuju emocije. Naravno, zahvaljujući tome, Device lako uspevaju da dostojanstveno izađu iz krize i sigurno ih sitnice neće poremetiti.
Jarac Još jedan zemljani znak koji se ne odlikuje preteranom osetljivošću. Poput Škorpije, Jarčevi dosta drže do sebe, skrivajući svoja osećanja od drugih ljudi. Njima je strano da bilo šta uzimaju k srcu, jer ih pokreće, pre svega, razum.
Naravno, jaki izazovi su takođe teški sa Jarčevima. Ali, za razliku od drugih znakova Zodijaka, oni znaju kako da izgledaju dostojanstveno i takođe dostojno da se izvuku iz bilo kakvih nevolja – uzdignute glave i ponosno.
Izvor: Sensa
Muškarci rođeni u ovom znaku teško se vezuju, ne vole odgovornost i najčešće se razvode

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Najveći manipulatori rođeni su u ovim znacima, kažu astrolozi: Savršeno znaju kako da dođu cilja i ovo su njihove taktike

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Jul.2023, 10:33

Ko su najveći manipulatori među horoskopskim znacima? Astrolozi izdvajaju tri znaka, uz detaljan objašnjenja. Prva na listi je Škorpija, a ko je još na ovom nezahvalnom spisku? Škorpija Škorpije su tajanstvene i njima vladaju planete Mars i Pluton. Njihova sklonost ka manipualciji ukorenjena je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.