Sevaju VARNICE, stižu PROMENE I OBRTI - Retrogradne planete donose zanimljiv NEDELJNI HOROSKOP

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 17:34

Sevaju VARNICE, stižu PROMENE I OBRTI - Retrogradne planete donose zanimljiv NEDELJNI HOROSKOP

Evo šta nam zvezde predviđaju.

Retrogradnost planeta nije neuobičajena u astrologiji. Sve planete, osim sunca i meseca, s vremena na vreme menjaju svoj smer iz direktnog u retrogradni i nazad. Retrogresija je prividni smer kretanja planeta u suprotnom smeru od njihovog normalnog smera kretanja. A ove nedelje se posebno odražava na svaki horoskopski znak.

Dakle, ove nedelje Pluton će da promeni smer iz znaka vodolije i sledećih nekoliko meseci ponovno će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude u znaku jarca. A opet će da bude direktan u jesen, dok se konačno ne prebaci u vodoliju 22. januara 2024. godine.

A evo kako će ove nedelje sve da izgleda:

Venera i Jupiter pokreću vaš seksepil. Flertovi će konačno da ispune ono što obećavaju! Parovi će da dožive vruću strast i puno uzbudljivih vibracija.

Ponovno ste prilično otvoreni i direktni. To može da uvredi osetljivije kolege ili kupce. Kada je reč o finansijama, sve je stabilno.

Sada ne podnosite dobro stres i vremenski pritisak. Osećate to sve više i zato tražite opuštanje.

Kao samac postizaćete dobre rezultate svojom ofenzivom šarma i time ćeš dugoročno ostavljati dobar utisak. Ali, isključivo ako je bez obaveze. Što se tiče osećanja, još ste u fazi otkrivanja. Parovi nemaju dilema i zaistia uživaju u zajedničkim projektima.

Imate veliku količinu energije, stoga kreni u akciju! Uživat ćeš u timskom radu i komunikaciji.

Sada je vreme bikova i to vas pokreće. Vaše samopouzdanje raste. Psihički ste vrlo uravnoteženi. Ali to nije sve. Aktivni ste i imate mnogo snage za velike zadatke. Jednostavno sve sada radi za vas!

Iskre s Venere i Jupitera jako će da vas zapale. Stupićete u kontakte i uživati u velikoj harmoniji u vezi. Kada je reč o samcima, Kupidon ima spremnu strelu.

Venera i Jupiter izvrsni su za zarađivanje novca i za sve kreativno. Vama je sada lako da budete kreativni. Imate oko za oblik i dizajn – i za važne finansijske detalje. Kada su u pitanju ugovori ili veće kupovine, izvlačite najbolje iz sebe. Budite sebi najvažniji!

Mars pokreće vašu želju za zavodljivim osvajanjima. Samci su koketno raspoloženi i neće dopustiti da ih išta omete od zavodničkih planova. Važna vam je i veza.

Pokazaćete koliko ste pouzdani, a takođe ćete da pokažete i svoj smisao za sjajne ideje koje se mogu brzo sprovesti. Imate svoj novac pod kontrolom. Mars vam daje dodatnu energiju. Sposobni ste za sve što se pojavi.

Venera i Jupiter deluju kao pojačivači ljubavi. Samci bi se mogli da se zaljube preko glave jer se konačno slažu s novom simpatijom.

Venera sada podstiče vašu kreativnost. Jednostavno ćete da razvijate najbolje ideje. Kada su u pitanju novi zadaci ili razvoj proizvoda, spajaćete ležeran stil i održivost. Finansijski će sve funkcionisati dobro ako ćete trezveno da računate. U slobodno vreme radije se opuštajte nego da trčite do krajnjih granica.

Zvezde sada čine vaš ljubavni život uzbudljivim. Samci će da se zaljube u komplikovanu osobu. Parovi će da se provozaju na osećajnom ringišpilu. Trenutno je sve po malo haotično u vezama.

Inovativne ideje su vaša velika snaga. Mars vam daje mnogo snage. Hrabri ste i agresivni, postavljaćete sebi nove ciljeve tokom treninga i imaćete više poverenja u sebe. Teško vam je da se opustite nakon dugog dana.

Samci će da uživaju u svojoj nezavisnosti. Venera jača vaše samopouzdanje i harizmu. Vagama u vezi treba dugačak povodac i više vremena za vlastite misli.

Vaše mišljenje se ceni i nastaju sve bolje i bolje finansijske prilike. Venera i Jupiter deluju na vas poput štita. Potreban vam je svež vazduh i prostor u prirodi, ali niste posebno motivisani kada je reč o sportu.

Samci su zauzeti vlastitim životnim planovima i nemaju strpljenja za probleme koje bi mogla da donese veza. Flert je ok, ali prava ljubav može da sačeka. Parovi su verni i oslanjaju se na pouzdanost.

Imate na umu svoju karijeru, a Mars podstiče priznanje i napredovanje. Što se novca tiče, vredi kritički sagledati svoje mesečne troškove. Postoji mogućnost uštede. Mars vas čini spremnim za sve izazove. Ne dopuštate da vas išta ometa. U slobodno vreme možete da se brzo opustite uz lagani trening. Jednostavno vam je sada potreban trening, a i uživaćete u susretu s prijateljima, dugim šetnjama i izletima.

Venera nije usklađena, pa je parovima potreban oprez. Samcima je potreban odmor od flerta i izlazaka.

Zaokupljaju vas veliki planovi, razmišljaćete o promenama i novim konceptima posla. I to je u redu, sve dok pazite na svoja sredstva.

Koncepti održivog života vas fasciniraju. Sada više nego ikad obraćate pažnju na to šta jedete i odakle hrana dolazi, navodi Miss7.

Veoma ste dobro raspoloženi kada ste slobodni. Bićete se dobro i razvijaćete privlačnu harizmu. Prolazićete svetom otvorenih očiju i skupljati nove kontakte. Za jarčeve u vezi biće sve u redu dok se suzdržavaju od temeljnih rasprava i testova odanosti.

Sa vama nema dugog razgovora, jer vi sve završavate na vreme. Radije idete direktnim putem do uspeha. U timu ćete da upravo vi kažete šta treba da se radi i gde treba da se ide. Što se finansija tiče, tu ste jednako direktni. Merkur vas čini jakim pregovaračkim partnerom u svim poslovima i ugovorima.

Vaša mentalna kondicija je fenomenalna. Ipak, manje ste zainteresovani za sport. Odlično funkcionišete kada nađete svoj ritam i ne dopuštate da vas bilo šta ili bilo ko tera na nešto.

Venera i Jupiter, glasnici sreće, nude vam sada posebnu priliku. Slobodni su na tragu velike ljubavi. Isplati se da aktivno flertujete i izlazite! Parovi se zbližavaju i jačaju osećanja jedno prema drugome.

Na poslu ćete da budete motivisani, a kao kolega empatični i pouzdani. Vaša osetljivost na svoje profesionalno okruženje pomoći će vam da podjednako osetite prilike i opasnosti.

Finansijskim pitanjima treba sada da posvetite malo više pažnje. Venera i Jupiter vam daju mnogo blagostanja. Volite da se krećete i spremni ste na junačka dela. Vitamini su sada za vas jednako važni kao i hrana za dušu.

Želite nešto da doživite, pa ćete da bude previše uzbuđeni. Samci će flertovati sto na sat. Na poslu delujete snažno i samouvereno i branite svoje stavove. Timski rad neće da vam ide baš najbolje.

Imate svoje finansije pod kontrolom. Imate veliku mentalnu snagu i jednostavno ćete da apsorbujete stres i vremenski pritisak. Mars i Saturn vas motivišu da budete više samodisciplinovani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.