Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2016, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajte koji je vaš proljećni cvijet prema horoskopskom znaku

Horoskop nam može otkriti svakakve svari, od toga kako treba da se oblačimo do nekih zdravstvenih činjenica.

Kako je došlo proljeće, glavna činjenica koja se vezuje za ovo godišnje doba jeste cvjetanje cvjetova.

Pročitajte koje cvijeće je baš za vas horoskopski znak i saznajte zbog čega!

Ovan: Lale idu ruku uz ruku uz proljeće, novi početak i ljepotu. Kako je ovo „rođendanska“ sezona ljudi rođenim pod znakom Ovna, ima veze zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je baš ovaj cvijet vaš.

Bik: Ljubičice su ekstravagantne, prelijepe i mirišljave. Njihovo cvjetanje će probuditi vaša čula i pomoći svakoj dobroti da nađe svoj put prema vama.

Blizanci: Cvjetanje limuna je nešto u čemu će Blizanci uživati. Cvjetanje prati jak osvježavajući miris, kao i ukusni plodovi. Slatki miris koji „pročišćava“ čini limun pogodnim za višebrojnu upotrebu, a vi ćete ga koristiti vrlo često.

Rak: Narcisi u jednostavni i prelijepi. Oni donose svjetlost u bilo koju prostoriju u kojoj se nalaze i posjeduju nevini šarm. Ovo proljećno cvijeće će igrati sa vašim emocijama, ostavljajući vas voljeno i bezbjedno.

Lav: Roze azaleje će oduzeti svakome pogled i dah kada ih pogleda, baš kao i šarm Lavova. One su jarke i guste i slagaće se sa vatrenom prirodom Lava. Ovo cvijeće će podstaći vašu proljećnu energiju, a samim tim ćete više sijati kao osoba, u svakom pogledu.

Djevica: Dupla kamena ruža je savršena za pedantne i strpljive Djevice. Ovaj cvijet ne cvjeta do kasnog proljeća, ali kada jednom „stigne“, poštovaćete svu njenu slavu.

Vaga: Harmonični iris, jarkih boja i prelijep cvijet je savršen za Vage. Ovo cvijeće se ističe zbog svoje svijetle boje i zanimljivih latica. Ako je upečatljiva ljepota ono za čime žudite, onda je Iris pravi cvijet za vas.

Škorpija: Grozdasti zumbul je primamljivog izgleda zbog svog rasta u vidu busena. Cvijet izgleda kao malo grožđe i jednostavno će vas činiti srećnim zbog svoje ljepote i plave boje.

Strijelac: Jagorčevina je jedna od esencijalnih znakova proljeća i njeno cvjetanje će vam dati signal da možete izaći napolje, igrati se i ostvarivati svoje planove za putovanje.

Jarac: Drvo magnolije je bezvremensko i izgleda kraljevski jer iz njega raste bijelo cvijeće koje će vas zaustaviti i natjerati da gledate u njih. Jarčevi cijene cvjetanje koje je ukorenjeno duboko u drvetu, a koje dostiže visinu zbog grana. Magnolija „kopa“ i podiže se u visinu, baš kao i vi.

Vodolija: Božuri nam dolaze krajem proljeća i na početku ljeta. Njihova ljepota je zadivljujuća njihov izgled i jedinstveno cvijeće je jedinstveno i očaravajuće. Ovo je pravo cvijeće za vesele i jedinstvene Vodolije.

Ribe: Jasmin je jedan od najmirišljavijih cvjetova proljeća. On daje signal da je proljeće sigurno stiglo. Nemoguće je oduprijeti se njegovom mirisu koje pleni um i srce svakog ko se nađe u njegovoj blizini. Ako imate u svojoj bašti upravo ovo cvijeće znajte da će vas odvesti svojim mirisom u vašu zemlju snova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.