SUNCE JE DANAS UŠLO U ZNAK LAVA: Evo šta donosi period NAJVATRENIJEG horoskopskog znaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 20:58

SUNCE JE DANAS UŠLO U ZNAK LAVA: Evo šta donosi period NAJVATRENIJEG horoskopskog znaka

Počela je vladavina kraljeva zodijaka.

Sunce u Lavu nam donosi fokus na zabavu, zaljubljivanja, putovanja, godišnje odmore, sportske aktivnosti i uživanja svih vrsta.

Ovaj period donosi dosta izazova, najpre na ljubavnom planu, a zatim i na poslovnom.

Narednih godinu dana, druga dekada znaka će imati priliku da određena partnerstva podigne na viši nivo, poslove dovrši i stvori osnove za nove početke.

Budući da vlada petom kućom prirodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << horoskopa, ovo je jedan od najlepših i najopuštenijih perioda godine gde će svako od nas dobiti priliku da na život pogleda očima ushićenog deteta koje dobija pažnju sa svih strana.

U periodu vladavine znaka Lava postajemo dodatno svesni vlastitih kvaliteta i krećemo sa te startne pozicije.

Sunce u Lavu će se tokom svoje vladavine suočiti sa opozicijom od strane retrogradnog Saturna u Vodoliji, što donosi sukob sa svim strukturama koje traze čvrstu formu i kalup. Ovo je ujedno slika problema koji mogu imati autoriteti, ljudi na važnim funkcijama, vlasnici privatnih kompanija i slično.

Sunčev kvadrat sa Uranom u Biku donosi iznenadne probleme navedenim kategorijama, stres oko finansija i uopšte sistema vrednosti.

Lako nije, ali iz zone komfora se nikada nisu desile prave stvari. Hrabro uzmite život u svoje ruke i nedopustite da išta vređa vaše dostojanstvo i čast.

Od polovine septembra i krajem godine, očekujte uspeh i vetar u leđa kao nagradu za uspešno savladane prepreke.

Lavovi, srećno!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.