STIŽE NAM NAJOPASNIJI PERIOD U OKTOBRU - ASTROLOZI UPOZORAVAJU: Samo će jedan horoskopski znak imati sreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 17:41

STIŽE NAM NAJOPASNIJI PERIOD U OKTOBRU - ASTROLOZI UPOZORAVAJU: Samo će jedan horoskopski znak imati sreće

Koridor jesenjg pomračenja će trajati od 14. do 28. oktobra, a astrolozi upozoravaju na opasnost koji ovaj period nosi

Koridor jesenjeg pomračenja je veoma mističan period i trajaće od 14. do 28. oktobra, ali astrolozi upozoravaju da će nepovoljan period započeti nešto ranije.

Ipak, samo jedan horoskopski znak će ovaj loš period preokrenuti na svoju stranu, pa će njima sve poći od ruke. Uspeh će biti na njihovoj strani, pa će dobri rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo stizati. Ali ono što je najvažnije - imaće sreće u ljubavi.

Ovi srećnici su predstavnici horoskopskog znaka BIKA.

Dakle, Bikovi, dobićete retku priliku da postignete važan životni cilj. Moguće je da će vam se desiti ono što ni u najluđim snovima niste mogli da zamislite.

Večno u STRAHU I PANICI: Astrolozi otkrivaju koji znakovi su najpodložniji ANKSIOZNOSTI, u njima se stalno vode UNUTRAŠNJE BORB

Uspeh će pratiti Bika bukvalno u svim oblastima života. Biće i neočekivanih iznenađenja u ljubavi. Ali astrolozi savetuju da ne vodite ozbiljne razgovore sa partnerom. Međutim, u ovom trenutku nema potrebe za donošenjem sudbonosnih odluka.

Preterana emocionalnost može pretvoriti jednostavan razgovor u pravi sukob. Izbegavajte povišene tonove i pokušajte da ne namećete svoju poziciju.

Poštujte svoju slobodu i lične granice voljene osobe.

Ako ste se prethodno posvađali sa voljenom osobom, dobićete priliku da sve promenite. Vaša veza će biti podvrgnuta važnom testu. Sudbina će pružiti priliku da se isprave greške iz prošlosti.

Što se tiče drugih znakova zodijaka, ne treba se zadržavati na negativnom. Potrebno je samo da verujete u svoje snage i samouvereno da idete napred. Nema potrebe u svemu tražiti negativnost i plašiti se akcije. Naravno, nebeska tela imaju uticaj na nas, ali on nije toliko značajan da bi u potpunosti kontrolisao naše živote.

Trebalo bi slušati svoje srce i ne plašiti se dela. Ne izbegavajte komunikaciju i upoznavanje novih ljudi, ovo će vam pomoći da sagledate svoj život iz drugog ugla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Koridor jesenjeg pomračenja, opasan period upozoravaju astrolozi!

Izvor: Svet plus, 10.Okt.2023, 12:16

Koridor jesenjeg pomračenja, opasan je period upozoravaju astrolozi, a počinje 14. oktobra i završava se 28. oktobra. Jedan će znak horoskopa ipak imati sreće...Mističan period, koridor jesenjeg pomračenja za sve će biti na neki način "loš", samo će jedan znak horoskopa uspeti da ga preokrene...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.