SRCE ili RAZUM? Šta vas vodi u LJUBAVI - Gledate li VEZU kroz RUŽIČASTE NAOČARE ili je NEPRESTANO ANALIZIRATE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 17:18

SRCE ili RAZUM? Šta vas vodi u LJUBAVI - Gledate li VEZU kroz RUŽIČASTE NAOČARE ili je NEPRESTANO ANALIZIRATE?

Horoskopski znakovi često služe kao vodiči za razumevanje različitih pristupa ljubavi. U ovom članku ćemo istražiti dinamiku između romantika i realista među horoskopskim znacima, osvetljavajući kako se određeni znakovi mogu poistovetiti sa snovima o ljubavi, dok drugi teže stabilnosti i praktičnosti u odnosima

U astrologiji, horoskopski znakovi često se povezuju sa određenim karakteristikama i osobinama ličnosti, uključujući i pristup ljubavi.

Dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neki poznati kao romantici, drugi se smatraju realistima. Evo pregleda horoskopskih znakova koji se često opisuju kao romantici i onih koji su više usmereni na realnost kada je u pitanju ljubav:

Romantični znakovi:

Ribe (20. februar - 20. mart): Ribe su često opisane kao izuzetno emotivne i intuitivne osobe. Njihova maštovitost i sanjalački pristup ljubavi često ih stavljaju u kategoriju romantika.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Vage su sklone romantici jer teže balansu, harmoniji i ljubavi. Teže partnerstvu koje je ispunjeno ljubavlju, a neizmirene nesuglasice mogu ih duboko povrediti.

Lav (23. jul - 22. avgust): Lavovi su strastveni i vole biti u središtu pažnje. Njihov teatar i sklonost ka grandioznim gestovima čine ih često romantičnima.

Rak (21. jun - 22. jul): Rakovi su porodično orijentisani i izuzetno vezani za svoje najbliže. Njihova osećajnost i briga o ljubavi često ih svrstavaju u romantične znakove.

Realistični znakovi:

Jarac (22. decembar - 19. januar): Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti i fokusiranosti na postizanje ciljeva. U ljubavi, oni mogu imati realan pristup i postavljati čvrste temelje za dugoročnu vezu.

Devica (23. avgust - 22. septembar): Device su analitične i praktične. U ljubavi preferiraju stabilnost i praktičnost, često pristupajući vezama sa zemljanim razumom.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Škorpije mogu biti strastvene, ali i realistične. Oni traže duboku povezanost, ali su svesni izazova koje ljubav može doneti, čineći ih realistima.

Ovan (21. mart - 19. april): Ovnovi su energični i fokusirani na akciju. U ljubavi, mogu pokazati realan pristup i boriti se za ono što žele.

Važno je napomenuti da su ovo opšte karakteristike i da svaki pojedinac ima jedinstven natalni horoskop koji oblikuje njegovu ličnost. Ljubavni pristup svakog pojedinca zavisi od mnogo faktora, uključujući i druge planete i aspekte u natalnoj karti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.