SPISKAJU SVE ZA ČAS! Njima nije bitno da li će sutra imati za KIFLU, važno im je da uživaju OVDE i SADA - ovo su najveće TROŠADŽIJE u horoskopu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 22:59

SPISKAJU SVE ZA ČAS! Njima nije bitno da li će sutra imati za KIFLU, važno im je da uživaju OVDE i SADA - ovo su najveće TROŠADŽIJE u horoskopu

Oni ne poznaju reč štednja!

Postoji nekoliko horoskopskih znakova koji žive po motu "novac je tu da se troši!" Ovi znaci žive bez ograničenja, oduševljeni avanturama i raskošnim iskustvima koja se mogu kupiti novcem. Za njih štednja nije njihova opcija - oni radije uživaju u životu u potpunosti, isprobavaju najfinije ukuse, putuju svetom i okružuju se luksuzom.

Uvek se vode devizom "ko daje, njemu se i vraća", što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u najvećem broju slučajeva čini i tačnim. Oni se ne opterećuju budućnošću, bitno im je da su zadovoljni ovde i sada.

Evo znakova koji su najveće trošadžije u Zodijaku.

Ovan

Ovnovi vole da žive u trenutku. Impulsivni su i skloni su da troše na ono što im je u ovom trenutku drago. Njihova strastvena priroda ih podstiče da se prepuste uživanju bez razmišljanja o budućnosti.

Lav

Lavovi vole sjaj i glamur i vide novac kao sredstvo za postizanje glamuroznog načina života. Vole da se okružuju luksuzom i ne ustručavaju se da troše na visoku modu, putovanja i skupa iskustva koja im povećavaju samopouzdanje.

Vaga

Vaga ceni estetiku i umetnost, a to ih može podstaći da troše na lepe stvari i prijatna iskustva. Oni imaju tendenciju da udovolje sebi i drugima i uživaju u društvenim aktivnostima koje donose zadovoljstvo.

Strelac

Strelci vole da istražuju svet i isprobavaju nove stvari. Putovanja su im važna i spremni su da potroše na avanture i nezaboravna iskustva koja im obogaćuju život.

Riba

Ribe vole da maštaju i stimulisane su emocionalnim iskustvima. Troše novac na umetnost, muziku, pozorište i sve što ih povezuje sa njihovim osećanjima i duhovnom stranom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.