ŠKORPION KRALJ S*KSA, A OD OVNA OČEKUJ SVAŠTA! Evo koji muškraci su NAJBOLJI ljubavnici prema horoskopu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 23:27

ŠKORPION KRALJ S*KSA, A OD OVNA OČEKUJ SVAŠTA! Evo koji muškraci su NAJBOLJI ljubavnici prema horoskopu!

Ipak, postoje i oni koji će čekati da sve sama iniciraš!

Horoskopski znak može puno reći ne samo o karakteru muškarca, već i o tome kakav je u krevetu. Neki znaci Zodijaka su "živa vatra", dok su neki prilično mlakog temperamenta...

Saznajte kakav je koji znak u s*ksu!

Ovnovi su strastveni i vole da eksperimentišu u krevetu. Iskusni su, šarmantni, ali u s*ksu su pomalo sebični. Svoj užitak stavljaju iznad partnerkinog. Ali, ako im se sugeriše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "šta da rade", prihvatiće bez pogovora. Samo to treba da učinite vrlo jasno i direktno, bez uvijanja. Ovnovi su posebno osetljivi na milovanje glave, lica i vrata. Burno reaguju na poljupce.

Bik, za razliku od Ovna, voli kada inicijativa u krevetu dolazi od žene. Što je predigra duža, to bolje. Muškarci Bik su za spori i tradicionalni seks, ali im ne smeta da pokušaju nešto novo. Najosetljivije im je područje vrata, uzbuđuju ih strastveni poljupci i nežno "grickanje" ovog dela tela. Neumorni su u s*ksu i s*ksa sa njima može da traje satima.

Blizanci

S*ks je nešto bez čega je Blizancima život nemoguć. Vole raznovrsnost, pa se nemojte začuditi ako vam predloži s*ks "utroje", ili u kolima usred gužve, prodavnici i da vas nagovori na druge neočekivane eksperimente. Najosetljiviji deo tela su im ruke, od vrhova prstiju do ramena. Vole lagane poljupce, a unutrašnja strana od lakta do pazuha im je erogena zona.

Rakovi su nežne duše i uzbuđuje ih romantična atmosfera u spavaćoj sobi. Nimalo ih ne "pale" rekviziti iz s*ksi šopa, više vole nežnosti i duboku pobezanost sa partnerkom. Uživaju u dubokim, intenzivnim poljupcima. Osetljivi su u predelu grudnog koša. Pređite rukom preko grudi, pa lagano pritisnite dlanove - lansiraćete ga na "sedmo nebo"!

Lavovi se u krevetu ponašaju poput predatora, vole strastven s*ks i eksperimente, vešti su ljubavnici. Kada stupate u vezu sa muškarcem ovog znaka, budite spremni na maraton strasti. Obožavaju kada ih u naletu uzbuđenja izgrebete po leđima, ali "pali" ih i koketno dodirivanje kose i vrata, Ne vole "tihe" ljubavnice, dakle - slobodno pustite glas i dajte mu do znanja da uživate!

Muškarcima ovog horoskopskog znaka je neprestano potrebna podrška, a kritike u s*ksu nikako ne primaju dobro. S*ks sa njima može delovati dosadno, ali sačekajte malo, videćete da požrtvovanijeg ljubavnika nećete nači, On samo mora da ima svoj ritam. Skoro celo telo mu je erogena zona, a ako baš želite da ga oduševite - zajedničko kupanje je pun pogodak!

Vaga

Muškarci Vage ne trče za svakom "suknjom" i dele krevet samo sa odabranima. Sa ovim znakom neće biti dosadno u seksu, oni su uvek spremni da probaju nešto novo i raduju se ako takva inicijativa dolazi od partnerke. Reaguju na maženje leđa, posebno donjeg dela leđa. U krevetu vole sve što "prija očima u čulima", uključujući atmosferu, mirise, lepu posteljinu, ali i glasnije uzdahe.

Od svih znakova Zodijaka, Škorpija je broj 1 u pogledu s*ksualnih veština. Ovi muškarci su neobjašnjivo privlačni, strastveni su i nezasitni u krevetu, zbog čega često i "švrljaju" u potrazi za novim osvajanjima. Genitalije su definitivno njihova najosetljivija tačka. Čak i lagan dodir u ovom predelu, Škorpiju dovodi do ludila i raspaljuje vulkan strasti.

Poput Škorpija, i Strelci važe za najbolje ljubavnike. Obožavaju žensko društvo i neretko su neverni, ali retko koja žena će biti nezadovoljna nakon noći provedene sa Strelcem. Oni znaju "znanje". Osetljivo područje su im noge i posebno kukovi. Ruka na kolenu, koja se polako, ali sigurno pomera naviše uz nogu, može da izludeti u trenutku.

Jarčevi temeljno i polako biraju partnera. U krevetu uvek stavljaju partnerkine želje i potrebe ispred svojih. Međutim, nisu baš tako konzervativni kao što deluju. Nemojte se iznenaditi ako vam predlože neke sado-mazo igrice. Reaguju na lagane masaže. Hladni su i rezervisani u javnosti, ali kada su nasamo sa partnerkom postaju vrlo inventivni i senzualni.

Vodolija

Za muškarce Vodolije u krevetu nije toliko važna fizička koliko duhovna veza sa partnerkom. Oni istovremeno znaju kako da vole ženu i da joj udovolje. Ali i veliki su izbirači - traže ženu izrazite fizičke lepote i zgodnog tela. Noge su im erogena zona, ako ih dodirujete tokom s*ksa - budite uvereni da nećete zažaliti! Osim u slučaju da preferirate duge odnose - to im nije jača strana.

Muškarci Ribe uvek čekaju inicijativu žene. U krevetu im je važno da partnerka bude srećna i da osete bliskost. Iako tako ne deluje, vole eksperimente, pali ih s*ksi donji veš i erotske igre "uloga". Inače, Ribe vole kad im se u krevetu pomalo nanosi bol. Grickanje intimnih delova (ne prejako) ili grebanje po leđima daje im dozu s*ksualne samouverenosti zbog čega se još više trude oko partnerke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.