SA VODOLIJOM NAJZABAVNIJE, RIBA VOLI PRLJAVE IGRE - Ovaj horoskopski znak je ubedljivo NAJPERVERZNIJI od svih

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2022, 17:47

SA VODOLIJOM NAJZABAVNIJE, RIBA VOLI PRLJAVE IGRE - Ovaj horoskopski znak je ubedljivo NAJPERVERZNIJI od svih

Proverite da li ste to vi!

Svaki horoskopski znak ima svoje afinitete kada je reč o seksu. Pogledajte šta možete da očekujete od svakog znaka kada je ova veština u pitanju.

Jarac – želim sve

Ukoliko stvarno želite da iskusite seks koji Vas ostavlja bez daha, iskusite ga sa osobom u znaku jarca, obećavamo Vam da nećete zažaliti. Jarčevi su poznati po svom potpunom prepuštanju seksualnom susretu i zaista daju sve od sebe, svaki put.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Ukoliko ste jarac, potrebno Vam je više od fizičke povezanosti, morate biti povezani na emotivnom nivou kako biste bili u potpunosti zadovoljeni. Povremena viđanja definitivno nisu za Vas, jer ponekad Vam je teško da razlikujete seks od ljubavi, ali jednom kada nađete ono što tražite, očekuje Vas pravi vatromet.

Vodolija – najzabavniji seks koji postoji

Ukoliko ste vodolija, na svet gledate kao na avanturu i isto to važi i za seks. Volite da se zabavljate i definitivno volite da se zabavite u spavaćoj sobi. Stvari shvatate olako i ne pravite od njih veliku buku, te tako stvarate i vrlo opuštenu atmosferu koji vodi i ka nekim čudesnim iskustvima.

Otvorenog ste uma i nikad ne bežite od nečeg novog, što je naravno sjajna karakteristika kada se radi o seksu. Takođe volite da preuzmete kontrolu nad dešavanjima u spavaćoj sobi i jako uživate u seksi igrama i dodatnim partnerima u Vašim seksualnim avanturama.

Ribe – želiš li mi biti fantazija?

Kao ribe, uvek ste puni zanimljivih ideja i posebno ste kreativni u spavaćoj sobi. Praktično ste stručnjak kada je u pitanju zavođenje i vrlo Vam je lako da naterate ljude da Vas požele, pa Vam nikada nije teško da ciljanu osobu odvedete u krevet.

Imate otvoren um i niste naročito stidljivi po pitanju seksa, pa su Vaši susreti u spavaćoj sobi pomalo čudni pa čak i pomalo „prljavi.“ Vaš inventivan um Vam pomaže da stvorite fantazije koje su podjednako zanimljive i Vama koliko i Vašim partnerima.

Ovan – Vaše srednje ime je „nevaljao i direktan“

Ukoliko ste ovan, verovatno niste veliki ljubitelj flerta, igranja igara pa ni predigre – volite odmah da pređete na stvar. Ali to ne znači da ste sebični kao ljubavnik ili ljubavnica – nimalo, zapravo ste vrlo darežljivi. Mada, da budemo potpuno iskreni, takođe zahtevati i istu količinu pažnje zauzvrat.

Vaš seksualni život je zabavan, uzbudljiv i vrlo strastven, pa probajte da ga podelite sa ljudima koji imaju iste te kvalitete. Vodite računa da ne budu suviše nežni – nekad volite stvari malo grublje i verovatno nećete biti baš prezadovoljni sa nežnijim vođenjem ljubavi.

Bik – nije stvar u Vama već u njima

Ukoliko ste rođeni u znaku bika, onda je dobar seks za Vas samo onaj seks koji je dobar i za osobu koja je pored Vas – u suprotnom, niste srećni. Ovo vas čini nežnim i pažljivim ljubavnikom i svi znamo da su takvi ljubavnici uvek vrlo traženi, pa ne biste trebali da imate problema da pronađete zainteresovane osobe sa kojima biste podelili svoj seksualni život i krevet.

Za Vas, seks je nešto senzualno i emotivni – niste zainteresovani za seks na jednu noć i povremene susrete. Volite da odvojite vreme, bacite se na stvari lagano i da uživate u svakom dodiru. Ovo Vam omogućuje da izgradite dublje odnose, što seksualni život čini daleko boljim!

Blizanci – sve osim ustaljenog i dosadnog

Poslednja stvar koju želite u svom životu je dosada i to isto važi i za Vaš seksualni život. Ne volite ustaljenu seksu rutinu bez strasti ili ponavljanje jednih te istih poza iznova i iznova. Volite da probate nove stvari, iskusite nove osećaje i nikada se ne plašite da uradite nešto sasvim ludo.

Igranje uloga, vezivanje, više partnera i oživljavanje Vaših fantazija? To zvuči kao svaki Vaš petak, ne? Ko god da završi u Vašem krevetu, provešće se kao nikada – samo vodite računa da ne uplašite tu osobu sa svojim seksualnim liberalizmom.

Rak – recite šta želite

Ukoliko ste rak, verovatno imate sklonost da budete podređeni – što može biti sjajno ukoliko nađete partnera koji voli da vodi. Pošto nađete tu posebnu osobu, spremni ste da uradite skoro sve za nju – čak i neke vrlo bezobrazne stvari. Pa, dokle god ste oboje odrasli i radite sve svojevoljno, ko smo mi da sudimo?

Ispočetka ste stidljivi, ali kada se povežete na emotivnom nivou, imate tendenciju da se otvorite i postajete otvoreni prema inovacijama. Seks na jednu noć nije baš za Vas, sa obzirom da želite nekog do koga Vam je stalo pre nego što sa njime spavate, ali nemojte o tome brinuti – najbolji seks se ionako dešava u posvećenim vezama.

Lav – samo sve ostavite meni

Kao Lav, Vi ste dominantni i volite da imate kontrolu kada je u pitanju seks – i ljudi bi zaista trebali da Vam je prepuste, jer ste stvarno neverovatni u ovim stvarima. Vi ste ponosni na svoje veštine u krevetu i volite da se hvalite, ali svako ko je ikada imao priliku da iskusi ono o čemu pričate će se složiti da ste jednostavno neverovatni.

Znate šta želite i lako Vam je da razumete i potrebe drugih. Kada dođe do seksa, stvarno biste trebali da vodite, pa slobodno preuzmite vođstvo bez griže savesti glede toga što sve ide po Vašem – na kraju, svi će biti zadovoljni!

Devica – sve je u detaljima

Device su čuvene kao tačne i temeljne, ponekad i previše – ali čini se da u seksu to i nije tako loša stvar. Ko bi to mislio, ne? Sećate se svake pojedine stvari koju partner voli ili ne voli – i prisetićete je se u pravo vreme.

Kao devica, rado eksperimentišete i ne bivate povređeni ukoliko nešto ne protekne kako je planirano – jednostavno nastavljate i probate nešto novo. I zato što su Vam detalji tako bitni, izbegavate usputni seks i držite se jedne posebne osobe, pa tako imate priliku i da upoznate sve njene – pa, detalje.

Vaga – ovo bi moglo da traje celu noć

Ukoliko ste vaga, volite da idete polagano – kako u životu tako i u seksu. I čak i pored toga što to Vaše odvajanje vremena za sve ponekad može biti iritantna navika u svakodnevnici, u seksu je to sjajna stvar. Vaši partneri će u tome puno uživati, sa obzirom da ste Vi srećni što odvajate svo vreme ovog sveta zarad njihovog zadovoljstva.

Nikada ne požurujete stvari, prilazite im polako, vodite partnera do granice i potom nazad i ponavljate ovo nekoliko puta sve dok on ne oseti kako ludi – i onda baš kada pomisli da više ne može da izdrži, Vi im dajete sve. Vi uvek vodite računa da ko god se nađe u Vašem krevetu iz njega izađe skroz zadovoljan, a to je još jedan od razloga što Vam nikada ne ponestaje obožavatelja.

Škorpija – bilo gde i bilo kad

Kao škorpija imate vrlo izražen seksualni nagon i vrlo malo inhibicija, što je garancija Vašeg popriličnog divljeg seksualnog života. Samo vodite računa da potražite partnera koji može da Vas prati i koji se ne uplaši tako lako – verovatno ćete imati neke vrlo bizarne predloge.

Vrlo ste intenzivni u krevetu i seks sa Vam može biti pomalo lud – ko god da završi ispod čaršava sa Vama verovatno će imati nekoliko ugriza i nekoliko isčupanih dlaka kose. No, ta osoba će to ceniti, jer ćete im pružiti „najdivljiji i najispunjavajućiji“ seksualni susret života.

Strelac – nema takve stvari kao lošeg vremena za seks

Kao strelac, uvek ste spremni na sve – a naročito na seks. To znači da ste pratično za njega raspoloženi uvek i neprestano iznenađujete partnera sa nekim nasumičnim i kratkim susretima ove prirode što je jedan od razloga zbog kog Vas i voli.

Seks sa Vama nikada nije dosadan, uvek smišljate neke nove poze i volite da ga imate na najčudnijim mestima. Jedina prava opasnost za seks jeste dosada – ne podnosite rutinu, pa će Vaš partner morati da se trudi da Vam bude zabavno, da ste uzbuđeni i zadovoljni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.