Romantične LOKNE, opušteni TALASI ili ZEMLJANI tonovi - Svakom znaku ZODIJAKA PRISTAJE specifična frizura, OTKRIJTE koja je BAŠ za vas

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 16:13

Romantične LOKNE, opušteni TALASI ili ZEMLJANI tonovi - Svakom znaku ZODIJAKA PRISTAJE specifična frizura, OTKRIJTE koja je BAŠ za vas

Ako ste raspoloženi za novu frizuru, ali ne znate u kom pravcu da krenete, uvek se možete osloniti na horoskop da odluči. U nastavku vam predstavljamo najbolje frizure prema horoskopskim znacima, svaki znak je specifičan i svaki je predodređen za ono što mu najbolje pristaje.

Ljubitelji astrologije veruju da zvezde i planete mogu uticati na naše ukuse i sklonosti, čak i kada su frizure u pitanju. U ovom blogu ćemo istražiti koja frizura ili frizura najbolje pristaje svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od dvanaest znakova zodijaka.

Dakle, bilo da ste vatreni Ovan ili sanjive Ribe, čitajte dalje da biste otkrili svoju kosmičku frizuru!

Ovan - avanturistički talasi

Avanturistički, samopouzdani, odlučni i impulsivni, za Ovnove su kao stvorene buntovnije frizure što  čini njihovim savršenim izborom. Kombinujte ih sa slojevima u kosi koji će joj dati volumen, a možete se poigrati i efektnim bojama.

Bik- topli, zemljani tonovi i duga kosa

Ovaj zemljani i senzualni Bik ima apetit za finije stvari u životu i često ga više privlači zemljani, prirodni izgled. Duga, lepršava griva ili plažni talasi toplih, zemljanih tonova upotpuniće njihovu senzualnu i prizemljenu prirodu.

Blizanci - ekscentrične boje

Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj prirodi i svestranosti. Oni mogu da eksperimentišu sa različitim frizurama bez napora. Slojeviti rez sa šiškama ili razigrani bob će pokazati njihovu dinamičnu ličnost.

Rak - romantične lokne

Nežnim i romantičnim pojedincima Raka odgovaraju meke, kaskadne lokne ili klasična frizura sa cvetnim akcentima koji će naglasiti njihovu ljubav prema svemu sentimentalnom i sanjivom. Prava klasična ljubavna priča!

Lav - dramatično i moćno

Samouvereni i dramatični Lavovi žude za pažnjom i vole da daju izjavu. Odvažna i dramatična frizura poput loknaste grive, sa dubokim bočnim delom ili stilskog piksi reza, sa smelom bojom odgovaraće njihovom samouverenom i teatralnom stilu.

Device - elegantno i uredno

Device su poznate po svojoj pažnji prema detaljima i ljubavi prema savršenstvu, pokazujući svoju uglađenu stranu. Elegantna i uglađena frizura, poput glatkog paža ili urednog boba, pokazaće njihov prefinjen i elegantan ukus.

Vaga - dobro izbalansirana i slojevita frizura

Vage cene ravnotežu i harmoniju u svojim životima. Dobro izbalansirana frizura, poput dugih slojeva ili srednje dužine koja uokviruje lice, upotpuniće njihov osećaj ravnoteže i lepote dok će pokazati njihove vrednosti!

Škorpija - intenzivno i misteriozno

Škorpije odišu intenzitetom i misterijom. Tamne, primamljive boje kose poput tamno smeđe ili crne, zajedno sa smelom i slojevitom frizurom, naglasiće njihovu zagonetnu i strastvenu prirodu.

Strelac - bezbrižno i opušteno

Avanturistički i slobodoumni Strelac više voli nešto lako. Dugi, labavi talasi ili bezbrižna, boemska frizura odzvanjaće njihovom slobodnom i avanturističkom ličnošću.

Jarac - praktično i lako

Jarčevi cene praktičnost i disciplinu. Jednostavna frizura koja nije potrebna za održavanje, poput klasičnog bob ili uglađenog repa, odražavaće njihov besmisleni pristup životu.

Vodolija - inovativno i jedinstveno

Vodolije su poznate po svom inovativnom i nekonvencionalnom razmišljanju. Jedinstvene, oštre frizure poput obrijanog podreza ili živih pastelnih boja će izraziti njihovu individualnost i kreativnost.

Ribe - Romantično i eterično

Ribe su sanjari i romantičari u duši. Mekani, lepršavi pramenovi ili labave pletenice ukrašene cvećem će uhvatiti njihovu eteričnu i romantičnu suštinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.