Izvor: Luftika.rs, 26.Jan.2021, 18:43

Ribe, Rakove i Bikove cele godine pratiće ljubavna sreća

Generalne odrednice horoskopskih znakova imaju više izgleda da izgrade savršen partnerski odnos. Neki od kombinacija koje smo izdvojili imaju odlične pretpostavke da se ove godine spoje u strasti, a možda i dočekaju zajedno i duboku starost.
Pogledajte predviđanja za 2021. godinu, portala lovehoroscope.guru.
Ribe i Bik Vodeni i zemljani znak predstavljaju uspešnu kombinaciju. Praktični Bik biva savršeno izbalansiran krotošću i toplinom pitome Ribe. Bik u odnos unosi stabilnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dok Ribe ulažu emocije i senzibilitet.
Bik i Rak Ova dva znaka zodijaka imaju vrlo dobre izlede za skladan odnos u ovoj godini. Dobro se razumeju i jačaju odnos protekom vremena. Ovaj par je moćan, a partneri se dopunjuju u dugotrajnoj vezi.
Strelac i Lav Avantura i strastven duh povezuju ova dva znaka, a način na koji izgrađuju odnos čini ih prelepim parom. Sa jedne strane dele taj avanturistički duh, dok sa druge strane imaju zajednički osećaj odgovornosti. Odnos im je izuzetno snažan i izdržljiv.
Rak i Ribe Dva vodena znaka vrlo dobro sarađuju i imaju utemeljenu vezu sa dugotrajnim potencijalom. Pojedinačne osobine Raka sa partnerom u znaku Ribe čini ovaj par vrlo kompatibilnim. Njihovu povezanost drugi često ne razumeju, ali dokle god se oni slažu nemaju razlog da se osvrću na komentare.
Vaga i Ovan Oba znaka imaju izraženu društvenu prirodu i to je važan razlog njihove povezanosti. Ukoliko se pronađe, ovaj par će doneti puno sreće oba partnera. Veza im je vrlo, vrlo intenzivna.
Vodolija i Blizanci Dva vazdušna znaka sa neverovatnom psihološkom vezom. Primaju i nude ono što je neophodno za uspeh. U stanju su da naprave velike životne korake jer bolje funkcionišu zajedno nego odvojeno.
Blizanac i Ovan Blizanci su jedan od najenergičnijih horoskopskih znakova. U ljubavnoj vezi moraju se osećati stimulisano i imati intenzivan osećaj pored svojih partnera. Brzo im dosadi veza koja ne pruža podsticaj za kreativnost i avanturu. Ove godine žele da putuju i otkrivaju nova mesta, pa će im Ovnovi, jednako otvoreni za nove stvari, biti idealan partner na ovom životnom i iskustvenom putu.
Devica i Jarac Device će vrlo pažljivo birati svoje partnere i neće dozvoliti sebi da ne ispoštuju svoje visoke standarde ni za šta na svetu. Pored sebe žele ljude sa puno samopouzdanja i osećajem odgovornosti. Jarčevi bi mogli biti idealan izbor kada je reč o zdravom partnerskom odnosu. Device nekada ne igraju površne ljubavne igre, već su im potrebni partneri koji znaju šta je posvećenost.
Da li ste čuli da marihuana poboljšava sex?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.