Ribe, Rak i Bik dožive samo jednu ljubav u životu!

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2020, 09:53

Ribe, Rak i Bik dožive samo jednu ljubav u životu!

Postoje horoskopski znaci koji uglavnom dožive samo jednu ljubav u životu. Za njih nije avantura i ljubav za jednu noć, to su Ribe, Rak i Bik! 

RIBE

Još jedan vodeni znak koji je "sav u emocijama", a kada pronađe osobu za koju misli da je njihova idealna polovina – obožavaće je (sasvim njenim manama)! Dodamo li tome da su veliki sanjari i idealisti, nije teško zaključiti da će im vrlo verovatno promaknuti brojne mane njihove boljepolovine, ali to njihovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ljubav i strast neće umanjiti. Ako vas jedna Riba prestane voleti – zaista ste nešto grdno zgrešili.

RAK

Oni važe za najverniji znak horoskopa, a sada znamo i da najčešće vole samo jednom u životu. Naime, kada Rakovi poklone svoje srce jednoj osobi, njima to znači zauvek, pa čak i ako se ljubav ne završi na srećan način. Zaista ne vidimo način na koji možete pogrešiti pa da vas pripadnik ili pripadnica ovog znaka prestane voleti.

BIK

Jedini znak u top tri najvernija koji nije vodeni, ali za razliku od sanjara Rakova i Riba, ovom znaku treba mnogo duže vremena da se zaljube, alio nda je to za večnost. Naime, po prirodi nisu skloni površnim vezama i flertovima, prilično su izbirljivi pa ako ste prošli sve njihove "testove", to je znak da ste zaista vredni njihove ljubavi.

 Moćna stabla! Štite porodicu i dom! Zasadite ih u dvorištu!

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.