Izvor: Luftika.rs, 04.Dec.2023, 15:31

Retrogradni Saturn donosi potpuni preokret i neverovatne prilike za Bika i Strelca

Mlad Mesec u Strelcu stiže 13. decembra i sa sobom označava početak još jednog važnog astrološkog perioda koji ima popriličan uticaj na sve znakove horoskopa.
Mlad Mesec u Strelcu donosi dozu humanosti i solidarnosti sa drugim ljudima, ali i odgovore na pitanja koja vas već dugo proganjaju.
Takođe, nove prilike ne idu bez starih lekcija, a ovaj period će biti pravi test i provera životnog znanja.
Strelac Strelčevima karijera definitivno kreće uzlaznom putanjom i deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da sve što je vezano za posao funkcioniše bez ikakvih problema.
Međutim, mogući su događaji koji bi mogli da vam pomrse račune i unesu veliku dozu nemira u vaš život. Neizvesnosti i nepredviđene situacije mogu vas prilično uznemiriti, ali morate kroz njih proći staloženi i smireni.
Morate jasno definisati planove i odrediti ciljeve od kojih nećete odstupiti. Ne brzajte i ne donosite iznuđena i nepromišljena rešenja.
Sa finansijama takođe može biti dodatnih problema i čini se da vas i na ovom polju čeka prolazak kroz vrlo osetljivu fazu.
Budite oprezni kako trošite svoj novac i uklopite se u tekuće prihode kako biste izbegli nepotrebno finansijsko opterećenje.
Ukoliko budete disciplinovani, taj finansijski težak period će završiti bez bilo kakvih težih posledica.
Bik Mlad Mesec je znak da dolazi vreme za novi početak i nove ciljeve. Ipak, sa druge strane, retrogradni Saturn može pokvariti planove jer će na videlo izneti neke stvari iz vaše prošlosti koje niste arhivirali i sa njima završili, a ovo će se upravo dogoditi kako biste se naterali i podstakli da sa njima završite jednom zauvek.
Upravo nas retrogradni Saturn vraća u prošlost kako bi ponovili, ali i konačno naučili i usvojili neophodne lekcije. Tokom ove retrogradne faze, osim novca, biće aktuelno i pitanje ljubavi.
Lekcije iz prošlosti se tako odnose i na polje ljubavi, pa budite oprezni kako ne biste zapali u stare/nove ljubavne probleme i kako ne biste došli u situaciju da vam srce ponovo bude slomljeno.
Postoji neki raskorak između vašeg srca i uma. Osećate kao da vaše srce želi u jednom, a um u sasvim različitom smeru. Na kraju je važno da budete svoji, da dozvolite unutrašnjem osećaju da vas povede i nakon sagledavanja svih činjenica odluči koji je ispravan put.
Za Bika, Jarca i Vodoliju 2024. donosi povratak starih ljubavi i test naučenih lekcija

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.