Izvor: Piplmetar.rs, 05.Apr.2024, 17:31

Retrogradni Merkur urnisaće ova četiri horoskopska znaka, izdržite do 25. aprila

Počeo je astrološki najizazovniji period u godini – retrogradni Merkur.
Ovaj period, koji će trajati do 25. aprila, poznat je po svojoj sposobnosti da unese pometnju u komunikaciju, odnose i finansije, ali će neki horoskopski znaci osetiti njegov uticaj jače od drugih.
Ovan
Kao domaćin retrogradnog Merkura, Ovan će osetiti direktan uticaj. Očekujte nesporazume i frustracije u komunikaciji, što može dovesti do sukoba u ličnim i profesionalnim odnosima. Savetuje se da još jednom proverite sve informacije i budete strpljivi u razgovoru.
Shutterstock
  Rak
Za Rakove ovaj period može doneti izazove u odnosima u kući i porodici. Stare nesuglasice mogu isplivati na površinu,...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.